اسماعيل گراميمقدم نيز پس از قرائت گزارش تحقيق و تفحص از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و پس از تذكرات شجاعپوريان، افروغ و آرينمنش قصد داشت با استناد به بند 11 از مادهي 23 تذكر دهد كه محمدرضا باهنر كه ادارهي جلسه را برعهده داشت به وي گفت: خواهش ميكنم با استناد به اين بند، اين بحث را ادامه ندهيد و سوال خود را به صورت كتبي براي من بفرستيد. من از هيات تحقيق و تفحص سوال ميكنم و پاسخ شما را ميدهم.
به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از آن مجلس وارد دستور شد و پس از گذشت چند دقيقه، باهنر گفت: طي مذاكره با گراميمقدم به صورت خصوصي مشكل حل شده است.
وي افزود: البته شبههاي در ارتباط با اين صحبت بنده كه گفته بودم به نظر شخصي خودم عمل ميكنم، پيش آمده بود كه توضيح ميدهم من قصدم اين است كه به نظر شخصي خودم از برداشت از آييننامه عمل ميكنم وگرنه همه ما محكوم و محدود در چارچوب آييننامه هستيم.
باهنر تصريح كرد: اگر از آييننامه دو برداشت متفاوت بود طبيعي است كه بنده به عنوان رييس جلسه، مجبورم به نظرم خودم عمل كنم و اگر قرار باشد من اينجا به نظر خودم بدون توجه به چارچوب آييننامه عمل كنم، فاجعه است و حتما اين كار نخواهد شد و شماها اجازه نميدهيد.
انتهاي پيام