معاون پارلماني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري گفت: بازگشت آموزش پزشكي به وزارت علوم منجر به يكپارچه شدن آموزش عالي كشور و توسعه كمي و كيفي آموزش پزشكي ميشود.
دكتر محمد حسيني در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران درباره تصويب بازگشت آموزش پزشكي به وزارت علوم در كميسيون آموزش مجلس، اظهار كرد: وزارت علوم موافق بازگشت آموزش پزشكي به بدنه وزارت علوم بوده و آمادگي تربيت نيروي انساني در عرصه علوم پزشكي را نيز دارد.
وي با بيان اينكه فرهنگستان علوم پزشكي با دلايل متعدد بازگشت آموزش پزشكي به وزارت علووم را يك ضرورت عنوان كرده است، گفت: با اجراي اين طرح نظام آموزش عالي كشور يكپارچه شده و بسياري از مشكلات فعلي نيز برطرف ميشود.
وي افزود: در حال حاضر رييس دانشگاه علوم پزشكي، رييس بيمارستانهاي آموزشي نيز ميباشد و طي آن مشكلات بهداشت و درمان منطقه مباحث آموزشي را تحت الشعاع قرار ميدهد، بنابراين با بازگشت آموزش پزشكي به بدنه زوارت علوم تربيت نيروي انساني اين عرصه از لحاظ كمي و كيفي توسعه مييابد.
معاون پارلماني وزارت علوم در خاتمه با بيان اينكه وزارت بهداشت تنها 12 هزار دانشجو دارد، گفت: همانگونه كه در رشتههاي فني و مهندسي و يا ساير رشتهها ارتباط فارغ التحصيلان و دانشجويان با صنعت و دستگاههاي اجرايي ضروري است در رشتههاي علوم پزشكي نيز ميتوان از امكانات درماني بيمارستانها براي تربيت نيروي انساني استفاده كرد.
انتهاي پيام