نمايشگاه نقاشي "ايران درودّي" تمديد و ميداني در درّود - استان خراسان - بهنام بانوي نقاشي ايران نامگذاري شد.
به گزارش خبرنگار بخش هنرهاي تجسمي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين نامگذاري، از سوي فرهنگيان و اعضاي شوراي اسلامي شهر درّود پيشنهاد و پيگيري شده است و گفته ميشود اين نخستينبار است كه خراسانيها براي تجليل از يك هنرمند نقاش ميداني را بهنام او ثبت ميكنند.
"جاودانه خليج فارس" عنوان نمايشگاه نقاشيهاي ايران درودّي است كه در ادامهي برپايي مروري بر آثار هنرمندان پيشروي ايران 18 ارديبهشت در موزهي هنرهاي معاصر تهران برپا شده است. نام نمايشگاه برگرفته از يكي از تابلوهاي او با همين عنوان است. در اين نمايشگاه 207 تابلو از بانوي نقاشي ايران با دبيري حبيبالله صادقي - سرپرست سابق موزهي هنرهاي معاصر - بهنمايش در آمده است.
"جاودانه خليج فارس" تا برگزاري نمايشگاه بعدي موزه - هفتم تيرماه سالجاري - تمديد شده و با توافق برگزاركنندگان قرار است در ساير نقاط كشور نيز عرضه شود.
موزهي هنرهاي معاصر نيمهي تيرماه نمايشگاه استادان بزرگ نستعليق را ميزباني ميكند.
به گزارش ايسنا، محمدرضا شفيعي كدكني و مرتضي كاخي پس از بازديد از نمايشگاه، ايران درّودي را از تاثيرگذارترين چهرههاي نقاشي معاصر ايران برشمردهاند و هر يك شعري را به اين هنرمند هديه كردند.
انتهاي پيام