*علي‌آبادي در شيلات معارفه شد* خليليان: علي‌آبادي ديدگاه‌هاي بسيار قوي در بخش شيلات دارد عنوان قائم‌مقامي رييس سازمان شيلات نشانه توجه ويژه به اين بخش است

وزير جهاد كشاورزي گفت: براساس ارزيابي‌هاي انجام شده از مديران سابق شيلات به اين نتيجه رسيدم كه دوران طلايي شيلات زماني بوده كه مديران اجرايي قوي داشته است كه جمع‌بندي‌ها بر اين شد كه بتوانيم يكي از مديران با انگيزه، توانمند و قوي را در سطح ملي كه تجربه كار در سطح بالا و در مجامع دارند، داشته باشيم.

به گزارش خبرنگار كشاورزي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر صادق خليليان عصر امروز در مراسم توديع و معارفه رييس سازمان شيلات افزود: با اشاره به اينكه انقلاب اسلامي ايران از بدو شروعش تا مرحله پيروزي مسير طولاني و در عين حال پر پيچ و خمي را طي كرده تا در بهمن 57 به پيروزي رسيده است، افزود: انقلاب اسلامي ايران يكي از انقلاب‌هاي بزرگ دنيا در قرن بيست بود و در حال حاضر با گذشت 31 سال از عمر انقلاب ما شاهد پيشرفت‌هاي عظيمي در كشورمان هستيم كه اين پيشرفت‌هاي علاوه بر آثار عمراني و اقتصادي كه در كشور گذاشته، آثار علمي، اجتماعي و... فراواني بوجود آورده است و ايران را به يكي از قدرت‌هاي منطقه تبديل كرده است كه اثرگذاري جهاني نيز دارد.

وي ادامه داد: شايد زماني تصور نمي‌كرديم ايران به فناوري صلح‌آميز هسته‌يي دست يابد اما اين موضوع خوشبختانه امروز محقق شده است همچنين شايد يك زماني قرار دادن ماهواره در مدار كره زمين براي ما خواب و خيال بود اما اين مهم نيز براي محقق شده است. به‌طوري كه يك ماهواره آزمايشي را در مدار كره زمين قرار داديم و ماهواره‌هاي بعدي آماده قرار گرفتن در مدار كره زمين است.

وزير جهاد كشاورزي در ادامه سخنان خود با اشاره به گذشت 5 سال از سند چشم انداز 20 ساله كشور افزود: براساس اين سند در ايران بايد در ابعاد مختلف و از جمله بخش اقتصادي در منطقه خاورميانه، ‌جنوب غرب‌ آسيا و قفقاز اول باشد البته در اين مسير رقبايي نيز داريم كه برخي از‌ آن‌ها از ما جلوتر هستند بنابراين بايد سرعت كار خود را افزايش دهيم تا بتوانيم ضمن جبران عقب‌ماندگي‌هاي گذشته به سمت جلو براي كسب جايگاه اول در اين مناطق حركت كنيم.

وي با تاكيد بر اينكه بخش كشاورزي نيز بايد سهم خود را اين زمينه ادا كند، افزود: نياز ايران به رشد اقتصادي سالانه حداقل هشت درصد است كه در طول چهار برنامه توسعه به اين رقم دست نيافته‌ البته به آن نزديك شده‌ايم اما بايد اين عدد پشت سر بگذاريم كه در برنامه پنجم توسعه نيز اين موضوع لحاظ شده است.

خليليان با تاكيد بر اينكه رسيدن به چنين رشد اقتصادي تلاش بيش از گذشته را طلب مي‌كند، تاكيد كرد: ما نيازمند يك تحول اساسي در بخش كشاورزي هستيم تا همپاي ساير بخش‌هاي اقتصادي بتوانيم رشد اقتصادي 8 درصد را در كلان اقتصادي محقق كنيم كه در اين زمينه وظيفه ما خطيرتر و سنگين‌تر است.

وي افزود: عزم و اراده رسيدن به چنين هدفي در وزارت كشاورزي وجود دارد البته براي رسيدن به اين هدف به كمك توليدكنندگان و مشاركت تمامي كساني كه با بخش كشاورزي ارتباط دارند نياز داريم و دست ياري به سوي همه دراز مي‌كنيم.

به گزارش ايسنا، وي تاكيد كرد: ما اگر بخواهيم در بخش كشاورزي موفق شويم نياز به يك بسيج عمومي و ارتقا سطح مديريت در بخش كشاورزي داريم بنابراين در همين راستا برنامه‌هايي را تهيه كرديم و در اختيار رييس جمهوري قرار داديم و ايشان قبول كرده و در اختيار مجلس شوراي اسلامي قرار داده‌اند كه آن‌ها نيز براساس همين برنامه‌ها به ما راي اعتماد دادند.

وزير جهاد كشاورزي با بيان اينكه دوران وزارت وي با فصل كشت مصادف شده بود، افزود: از طرف ديگر نيازمند بررسي همه جانبه در بخش‌هاي مديريتي و در بخش‌هاي مختلف كشاورزي بوديم كه اين‌ها باهم همزمان شد.

او ادامه داد: باتوجه به مصادف شدن زمان مسووليت من با فصل كشت اگر يك مديريت را در سطح ملي و استاني تغيير مي‌داديم تمامي بدنه متزلزل مي‌شد بنابراين ما از اين فرصت استفاده كرده و يك سري دستورالعمل‌هاي ويژه و خاص ايجاد كرديم تا ارتقايي در سطح وزارت جهاد كشاورزي داشته باشيم در عين حال براي بررسي مديريت‌ها نيز دو گروه شامل مديران ستادي وزارتخانه و استان‌ها ايجاد كرديم كه در گروه اول و از تمام معاونان برنامه خواستيم، در عين حال به مديران يك مدت زماني چهار ماه داديم تا نحوه تطابق خود را با نظام مديريتي جديد ارزيابي كنيم. چراكه اعتقاد من بر تغيير نيست و اصل بر اين است كه ما بتوانيم با يك تيم منسجم كار را به سر منزل مقصود برسانيم كه خوشبختانه اين مرحله را پشت سر گذاشته و اكنون به جمع‌بندي رسيده‌ايم.

وي تاكيد كرد: اين تغييرات به منزله اين نيست كه مديران قبلي زير سوال هستند چراكه تمام مديران منشا اثر بوده و توانسته‌اند بخش خود را حركت دهند اما از زاويه هماهنگي و انسجام مديريتي اين مساله براي ما متفاوت مي‌شود و ممكن است در اين بخش نيازمند برخي تغييرات باشيم.

خليليان با بيان اينكه يك ماه اول مسووليت خود را براي تغييرات در مديريت‌ها حتي از سوي بدنه داخل وزارتخانه تحت فشار بوده است، ادامه داد: اين در حالي بود كه ما يك خط مشي را براي تغييرات داشتيم و طبيعي است هر وزير جديد تغييرات را متناسب با شرايط جديد و ارزيابي‌هاي خود انتخاب مي‌كند كه البته اين تغييرات به معناي زير سوال بردن تواناي‌هاي مديران فعلي و ضعف مديران قبلي نيست و ما جميع زوايا را در نظر مي‌گيريم.

او ادامه داد: بنابراين ما در مجموع شرايط را بررسي ‌كرديم و به تدريج آنجاهايي كه نياز به تثبيت دارد، تثبيت را حفظ مي‌كنيم و با حفظ حرمت افراد نقاطي را نيز كه به تغيير احتياج دارد تغيير مي‌دهيم.

وي افزود: براساس ارزيابي‌هاي انجام شده از مديران سابق شيلات به اين نتيجه رسيدم كه دوران طلايي شيلات زماني بوده كه مديران اجرايي قوي داشته است كه جمع‌بندي‌ها بر اين شد كه بتوانيم يكي از مديران با انگيزه، توانمند و قوي را در سطح ملي كه تجربه كار در سطح بالا و در مجامع دارند را داشته باشيم.

خليليان با اشاره به 4 زير بخش وزارت جهاد كشاورزي تصريح كرد: شيلات يكي از بخش‌هاي استراتژيك و يكي از زيربخش‌هاي مهم وزارت جهاد كشاورزي است كه ما بايد بتوانيم از تمام پتانسيل كشور در اين بخش به بهترين شكل ممكن استفاده كرده و در عين حال توانمندي‌هاي جديدي را نيز ايجاد كنيم.

وزير جهاد كشاورزي با اشاره به اينكه براساس هدف برنامه پنجم توسعه بايد توليدات شيلاتي به بيش از يك ميليون تن برسد، افزود: با توجه به اين هدف، در حال حاضر نيازمند افزايش 450 هزار تني محصولات شيلاتي در برنامه پنجم توسعه هستيم.

خليليان با بيان اينكه براي انتخاب رييس سازمان شيلات دو الي سه گزينه مدنظر بودند، افزود: از بين اين افراد بهترين گزينه مهندس محمد علي آبادي بود چراكه ايشان توانايي‌هايي بسياري خوبي داشته است كه مي‌توانيم از ‌آن‌ها در بخش شيلات استفاده كنيم.

وي با بيان اينكه مهندس علي آبادي ديدگاه‌هاي بسيار قوي در بخش شيلات دارند، افزود: در عين حال در دوران اخير(دولت نهم) هميشه وزير جهاد كشاورزي يك قائم‌مقام داشته است البته هيچ حكم رسمي نيز به قائم مقام داده نشده است. به همين دليل در حكم مهندس علي‌آبادي عنوان قائم مقامي نيز در اين دوره مديريتي ذكر شده است.

خليليان با اشاره به اين كه موسسات و شركت‌هاي بي‌شماري تحت پوشش وزارت جهاد كشاورزي قرار داشته كه در داخل بخش كشاورزي و خارج اين بخش كارهاي سنگيني انجام مي‌دهد، افزود: گردش مالي اين بخش‌ها هزاران ميليارد تومان در سال است اما اين شركت‌ها عملا مديريت راهبردي اعمال نمي‌شود و هر كدام به صورت جزاير مستقلي عمل مي‌كنند كه لازم است از پتانسيل آن‌ها در بخش كشاورزي استفاده شود.

وي در پايان افزود: دادن عنوان قائم مقام به رييس سازمان شيلات نشانه توجه ويژه به بخش شيلات است و من مطمئنم با حضور مهندس علي‌آبادي در بخش شيلات مديريت اين بخش تقويت خواهد شد.

انتهاي پيام

  • شنبه/ ۳ بهمن ۱۳۸۸ / ۱۸:۵۰
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 8811-01188
  • خبرنگار :