همكاري دو دستگاه براي نظارت بيشتر بر بازار امضاي تفاهم‌نامه‌ مشترك وزارت‌خانه‌هاي بازرگاني و دادگستري

مراسم امضاي تفاهم نامه‌ همكاري مشترك وزارت خانه‌هاي بازرگاني و دادگستري براي اجراي بهينه‌ طرح نظارتي ويژه نوروز با حضور مسئولان اين دو وزارتخانه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار بازرگاني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين مراسم ابتدا ضيغمي ـ معاون وزير بازرگاني ـ در سخناني گفت: هر ساله در اواخر سال با توجه به افزايش تقاضاي برخي از كالاها به همين نسبت ضرورت فعاليت در اين بخش‌ها احساس مي‌شود.

وي ادامه داد: وزارت بازرگاني براي فراهم كردن شرايط آرام در بخش عرضه و تقاضا طرح نظارتي‌اي با نام طرح نظارتي نوروز با همكاري سازمان تعزيرات حكومتي و اصناف و تشكل‌هاي صنفي برگزار خواهد كرد.

ضيغمي اضافه كرد: در امسال با شرايط ويژه‌اي كه با آن مواجه هستيم و با تمهيداتي كه با تشكل‌هاي مرتبط شده جلسات مختلفي با اصناف و تشكل‌ها برگزار كرده‌ايم و شرايط مناسبي را شاهد هستيم.

به گفته وي براي هماهنگي بيشتر بين دستگاه‌هاي فعال در حوزه‌ بازرسي تفاهم نامه‌اي با امضاي دو وزير دادگستري و بازرگاني مد نظر قرار گرفته است كه از جمله موارد مطرح در اين طرح هماهنگي همه جانبه ادارات كل تعزيرات حكومتي و سازمان‌هاي بازرگاني با استانداران در قالب جلسات هماهنگي امور تعزيرات و جلسات تنظيم بازار و هم كنترل بازار است.

ضيغمي در ادامه عنوان كرد: از جمله موارد مطرح ديگر در اين تفاهم نامه بحث كميته‌هاي مشترك بين سازمان‌هاي بازرگاني و ادارات كل تعزيرات استاني و شهرستاني است كه با توجه به حضور بازرس‌ها و بررسي‌ كنندگان اين موضوع تاثير خوبي خواهد داشت.

وي اولويت رسيدگي به شكايات مردمي و پرونده‌هاي متخلفان را از جمله موارد مطرح ديگر اين تفاهم نامه ذكر كرد و يادآور شد: علاوه بر اين در برگزاري اين طرح نظارتي استفاده حداكثري از توان مجموعه‌ اصناف مورد تاكيد است.

به گزارش ايسنا، در ادامه اين برنامه مژه‌اي ـ رييس سازمان تعزيرات حكومتي ـ‌ نيز در سخناني عنوان كرد: قبل از انعقاد اين تفاهم‌نامه با همكاري بين دو وزارتخانه بازرگاني و دادگستري كارها به نحو احسن و اكمل صورت مي‌گرفت و اين تفاهم نامه براي تاكيد بيشتر در جهت بهتر شدن و روند صحيح برنامه‌هاست.

وي ادامه داد: هر ساله تعزيرات با برنامه‌ريزي كاملي آمادگي لازم خود را براي برخورد با هر گونه تخلف اعلام مي‌كند كه در امسال نيز جاي هيچ گونه نگراني وجود ندارد. همان طور كه مردم در اين فصل بيشترين تقاضا را دارند قطعا كالا نيز به اندازه‌ كافي وجود دارد اما برخي از افراد هستند كه از اين وضعيت سوءاستفاده مي‌كنند كه با حضور سازمان‌هاي متولي امر براي برخورد با اين متخلفان از هيچ كوششي دريغ نخواهد شد.

مژه‌اي با اشاره به رسيدگي به خسارات مردمي و تخلفات افزود: در همين چند روز گذشته با توجه به تماس برخي مسئولان با حضور ماموران وزارت بازرگاني و مجامع صنفي و تعزيرات حكومتي به محل‌هايي كه امكان وجود تخلف داشت مراجعه شده تا مردم بدون هيچ دغدغه‌اي به خريد كالاهاي خود بپردازند.

انتهاي پيام

  • شنبه/ ۱۵ اسفند ۱۳۸۸ / ۱۱:۰۲
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 8812-08678
  • خبرنگار :