/سفر رييس‌جمهوربه نيويورك/ متكي در ديدار نماينده‌ي ويژه‌ي دبيركل سازمان ملل در افغانستان: همكاري‌هاي منطقه‌يي رمز برقراري آرامش در افغانستان است

وزير امور خارجه‌ي كشورمان كه به منظور شركت در اجلاس سازمان ملل متحد در نيويورك به سر مي‌برد با دموسترا ـ نماينده‌ي ويژه‌ي دبيركل سازمان ملل در افغانستان ـ ديدار و درباره موضوعات مربوط به افغانستان به بحث و تبادل‌نظر پرداخت.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، منوچهر متكي در اين ديدار بر لزوم فعال‌سازي كشورهاي منطقه براي برقراري صلح و آرامش در افغانستان تاكيد كرد و برخي اقدامات جمهوري اسلامي ايران در زمينه‌ي جلب مشاركت كشورهاي منطقه جهت رفع مشكلات موجود در افغانستان را برشمرد.

وي با تاكيد بر اهميت نقش سازمان ملل در امور افغانستان، ارتقاي نقش افغان‌ها در حاكميت و اداره‌ي كشورشان را با اهميت خواند و گفت: ما معتقديم محور اصلي دولت افغانستان است، بنابراين در موضوعات همكاري‌هاي كشورهاي منطقه نيز نقش اصلي در اختيار دولت افغانستان خواهد بود.

دموسترا ـ نماينده‌ي ويژه‌ي دبيركل سازمان ملل در افغانستان ـ نيز در اين ديدار ضمن با اهميت خواندن نقش جمهوري اسلامي ايران در برقراري صلح و ثبات در افغانستان، نقطه‌نظرات جمهوري اسلامي ايران درباره اعاده‌ي ثبات و آرامش در افغانستان را با اهميت خواند و خواستار تداوم رايزني‌ها با كشورمان در اين زمينه شد.

انتهاي پيام

  • پنجشنبه/ ۱ مهر ۱۳۸۹ / ۰۰:۳۰
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 8907-20184.167690
  • خبرنگار :