/الگوي اسلامي - ايراني پيشرفت/ نادران: مجلس از ظرفيت خود براي الگوي سازي استفاده كند

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي، خواستار بررسي مساله الگوي اسلامي - ايراني پيشرفت و تصميم‌هاي گرفته شده در جلسه راهبردي با حضور مقام معظم رهبري شد.

به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، الياس نادران در جلسه امروز مجلس شوراي اسلامي در تذكري با استناد به ماده 107 آيين‌نامه داخلي مبني بر اينكه در هر جلسه رييس مجلس مي‌تواند در مورد گزارش حوادث مهم سخناني عنوان كند، گفت: چهارشنبه گذشته جلسه‌اي در حضور مقام معظم رهبري برگزار شد كه بيش از صد نفر از انديشمندان و نخبگان حوزوي و دانشگاهي در آن حضور داشتند و آن جلسه راهبردي بود.

وي افزود: در اين جلسه مسائل اساسي محتوايي نظام و الگوي اسلامي – ايراني پيشرفت در آن مطرح و تصميم‌گيري‌هايي در اين خصوص صورت گرفت.

نادران با اشاره به تاكيد مقام معظم رهبري در اين جلسه بر اينكه اين جلسات بايد منجر به سندي شود كه اهميت آن سند از سند چشم‌انداز و سندهاي بالادستي كه تاكنون توليد شده، مهمتر باشد، گفت: تصور مي‌شود كه اگر فرصتي اختصاص دهيد كه مساله بيشتر در مجلس بررسي شود، مناسب است.

وي خواستار مامور كردن كميسيون‌هاي ذيربط براي بررسي اين مساله شد و ادامه داد: در واقع مجلس از ظرفيت خود براي كمك به اين الگوسازي بايد استفاده كند.

به گزارش ايسنا، علي لاريجاني، رييس مجلس با تاييد صحبت‌هاي نادران گفت: اين موضوع بسيار مهم است، البته در برنامه ذكر شده بحث الگوي اسلامي – ايراني پيشرفت بايد مورد توجه قرار گرفته و تدوين و به مجلس ارائه شود.

وي افزود: در واقع ماده اولي كه ما تصويب كرديم هم همين بود. لذا كار بسيار خوبي است و زماني در دستور مجلس هم راجع به اينكه چگونه كميسيون‌ها در اين زمينه فعال شوند، بحث كرد.

رييس مجلس شوراي اسلامي، تاكيد كرد: به اندازه‌اي موضوع پراهميت است كه راجع به آن كار جمعي صورت گيرد.

انتهاي پيام

  • یکشنبه/ ۱۴ آذر ۱۳۸۹ / ۰۹:۳۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 8909-08309
  • خبرنگار : 71291