/90؛ سال جهاد اقتصادي/ عفت شريعتي: فعال‌سازي بخش خصوصي الويت اول در سال جهاد اقتصادي است

نماينده مردم مشهد در مجلس شوراي اسلامي گفت: فعال‌سازي بخش خصوصي در تمام عرصه‌هاي زيرساختي توسعه‌اي و عمراني بايد از اولويت‌هاي اول در سال 90 باشد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، عفت شريعتي درخصوص نام گذاري سال جديد به نام جهاد اقتصادي اظهار داشت: پيام نوروزي مقام معظم رهبري يک پيام سرنوشت ساز و دربردارنده پيام سال همت مضاعف و کار مضاعف است.

نماينده مردم مشهد در خانه ملت در ادامه يادآور شد: با توجه به اينکه زيربناي تحول اقتصادي و يک دگرگوني قابل توجه اقتصادي در كشور فراهم شده است، امسال در پيام نوروزي مقام معظم رهبري جهاد اقتصادي نامگذاري شد.

وي افزود: با توجه به ميثاق‌هاي سال 89 به نظر مي‌رسد همکاري تنگاتنگ قوا و همه مسوولان در سال جهاد اقتصادي بيشتر شود تا بتوانند نقطه عطفي در جهاد اقتصادي باشند.

شريعتي يادآور شد: بنابراين از جمله کارهايي که در سال 90 به اجرايي شدن بهتر جهاد اقتصادي کمک مي‌کند، فعال سازي بخش خصوصي در تمام عرصه‌هاي زيرساختي، توسعه‌اي، عمراني، فرهنگي و اقتصادي و فعال سازي بخش تعاون در کشور است که کمک زيادي به بخش دولتي مي‌کند تا بتواند تحول اقتصادي قابل توجهي را رقم بزند.

عضو كميسيون سياست داخلي و امور شوراهاي  مجلس درادامه خاطرنشان کرد: در سال گذشته کلنگ نهضت اقتصادي زده شد که هدفمندي يارانه‌ها با توجه به امکانات موجود به خوبي با کمک مردم صورت پذيرفت.

وي افزود: با توجه به نامگذاري سال 90 به جهاد اقتصادي، اميدواريم با تجربياتي که در اين خصوص داشته‌ايم به رشد اقتصادي قابل توجهي برسيم.

انتهاي پيام

  • پنجشنبه/ ۴ فروردین ۱۳۹۰ / ۱۱:۴۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 9001-00254
  • خبرنگار :