لاريجاني درپاسخ به ايسنا: آمريكا درحوادث خاورميانه دچارعقب‌افتادگي شد دوره زورگويي آمريكابراي مقابله بافناوري صلح‌آميز هسته‌اي ايران به پايان رسيده است

رييس مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به ايسنا، گفت: دوره زورگويي آمريكا براي مقابله با فناوري صلح‌آميز ايران به پايان رسيده است و آمريكايي‌ها در حوادث منطقه خاورميانه دچار عقب‌افتادگي شده‌اند.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري‌ دانشجويان ايران(ايسنا)، علي لاريجاني، كه صبح امروز در يك كنفرانس خبري در سفارت ايران در باكو حاضر شده بود در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا مبني براينكه « جريان‌سازي‌هاي آمانو و آمريكا براي القا اينكه ايران در آينده نزديك به دنبال سلاح هسته‌يي است، چيست؟»، گفت: شايد اين رفتار آمريكايي‌ها به خاطر عقب‌افتادگي‌شان در حوادث منطقه‌ايي باشد چراكه نهضت‌هاي دموكراسي‌خواهي كه در تونس، مصر، بحرين و يمن آغاز شده، حركت جديدي در منطقه است، و عقربه‌هاي ساعت اين نهضت‌ها سريع‌تر از واكنش‌هاي آمريكايي‌ها مي‌چرخد.

لاريجاني ادامه داد: برخي رفتارهاي متناقض آمريكا سرگيجه‌هاي سياسي آنها را نشان مي‌دهد. به عنوان مثال مقايسه رفتار آمريكا در مصر و ليبي با رفتاري كه در بحرين دارد اين مساله را كاملا نشان مي‌دهد.

رييس مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: صداي آمريكا مستمرا بلند است كه از دموكراسي حمايت مي‌كنيم اما سيگنال‌هايي دارند كه موجب لشگركشي به بحرين مي‌شود.

رييس مجلس با بيان اينكه آمريكايي‌ها تا حدودي تلاش كرده‌اند نهضت‌هاي دموكراسي‌خواهي را در منطقه كنترل كنند، اما توفيقي نداشتند، افزود: آمريكايي‌ها از اين جهت عصباني‌اند ضمن آنكه به دنبال اين بودند كه با فشارهايشان موجب شوند ايران دست از فناوري صلح‌آميز خود بكشد، كه ما مقاومت كرديم.

لاريجاني افزود: دوره زورگويي آمريكا در اين زمينه به پايان رسيده است و بايد براي فناوري صلح‌آميزهسته‌يي تنها يك نظام حقوقي بين‌المللي حاكم باشد و اينها نمي‌توانند براي برخي از كشورها يك حقوق بين‌المللي خاصي حاكم كنند.

رييس مجلس ادامه داد: من معتقدم اگر ايران در مقابل رفتارهاي‌ آمريكا در عراق، افغانستان و لبنان و البته موضوع هسته‌يي ايستادگي نمي‌كرد قطعا دچار ديكتاتوري‌هايي كه توسط آمريكا صورت مي‌گيرد، مي‌شد.

ادامه دارد...

  • شنبه/ ۱۱ تیر ۱۳۹۰ / ۱۰:۰۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 9004-06027
  • خبرنگار :