يك عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي، بصيرت و آگاهي مردم ليبي را عامل اتحاد آنها در برابر ارتش قذافي دانست و گفت: پيروزي مردم ليبي مديون هيچ قدرتي نيست، زيرا اين مردم ليبي بودند كه توانستند با ايمان و اعتقاد، سرنوشت صدام را به قذافي تحميل كنند.
جواد كريمي قدوسي در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به فرارقذافي از ليبي اظهار كرد: آنچه در ليبي نمايان شد و تحولات منطقه را رقم زد، پيروزي قطعي و حتمي جريانات مردمي است و از ابتدا هم روشن بود كه در نهايت اين مسير پيروزي از آن ملت خواهد بود.
وي خاطر نشان كرد: درهر يك از كشورهاي منطقه، به نحوي مقاومتهايي از طرف حاكمان ظلم و جور صورت گرفت كه شديدترين نوع مقابله در ليبي بود؛ در ليبي برخلاف انتظار بسياري، قذافي تمام توان ارتش خود را كه معمولا برعليه دشمن خارجي به كار گرفته ميشود را براي سركوب مردم خود در كوچه و خيابانها و شهرها وارد صحنه كرد و با قساوت هر چه تمامتر دست به كشتار و سركوب و تخريب زيرساختها و شهرهاي خودشان زد.
نماينده مردم مشهد در مجلس افزود: البته بصيرت و آگاهي كه مردم ليبي به دست آورده بودند، توانست جبهه آنها را متحد كرده و به تدريج سازماندهي خود را در برابر ارتش قذافي شكل دهند و گام به گام به سمت طرابلس حركت كنند.
اين عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس يادآور شد: بر اين اساس امروز شاهد پيروزي بزرگ سقوط رژيم قذافي هستيم كه خوشبختانه نصيب مردم ليبي شد.
عضو كميسيون امنيت ملي، تصريح كرد: قطعا به زودي قذافي نيز دستگير خواهد شد؛ البته برخي اخبار حكايت از احتمال دستگيري قذافي دارد
كريمي قدوسي اضافه كرد: البته نبايد نقش دولتهاي غربي را در تقويت رژيم قذافي از ياد برد، چرا كه در گذشته اين دولتها با حمايت از اين حاكمان زور و ظلم چنين جناياتي را به وجود آوردند.
اين عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس، درباره پيام سقوط قذافي براي ساير حكومتهاي ظالم گفت: هيچ كدام از دولتها منطقه مثل يمن، بحرين و عربستان نميتوانند شديدتر و خشنتر از قذافي عمل كنند و مثل قذافي، هواپيماها، توپخانهها، موشكهاي خود را به كار بياندازنند كه مردم خود را قتل عام كنند و جلوي قيامهاي مردمي را بگيرنند و البته پيروزي مردم يمن و بحرين و نيز ساير كشورهايي كه حكومتهاي وابسته به دشمنان اسلام و غرب دارند قطعي و حتمي است.
انتهاي پيام