رييس دفتر سياسي جنبش مقاومت اسلامي حماس، تنها گزينه موجود براي فلسطين را گزينه مقاومت دانست و گفت: آزادي، اصلاحات، عدالت، دموكراسي، مبارزه با فساد و استبداد معيارهايي است كه براي رسيدن به آن بايد در سرزمين فلسطين تلاش كرد.
به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خالد مشعل در پنجمين كنفرانس بينالمللي حمايت از انتفاضه فلسطين، ضمن قدرداني از ايران اسلامي براي حمايت از فلسطين و برگزاري اين كنفرانس، ابراز اميدواري كرد كه پيروزي فلسطين و مقدمات پيروزي عربي و اسلامي در كل دنيا حاصل شود.
وي در ادامه با تاكيد به اينكه بهار اسلامي و عربي ثمربخش با قدرت ملتها بروز و ظهور پيدا كرده است، گفت: بر اساس اين قدرت اكنون اين اجلاس در تهران برگزار ميشود، مطمئنا اگر قدرت و قوت ملت ايران نبود، امكان برگزاري چنين اجلاسي وجود نداشت.
رييس دفتر سياسي جنبش مقاومت اسلامي حماس، با تاكيد به اينكه با توجه به جنايتهاي شصت ساله رژيم صهيونيستي تنها راهحل موجود، مقاومت است، گفت: اشغال، تجاوز، كشتار، آوارگي، زنداني كردن هزاران نفر از قهرمانان، ايجاد شهركهاي جديد، دزدي آب و معادن، محاصره و تجاوز ظالمانه به غزه، كنترل كرانه باختري، يهودي كردن قدس همه احتياج به مقاومت دوچندان دارد.
خالد مشعل افزود: از سوي ديگر شاهد بسته شدن چشمانداز سياسي و به بنبست رسيدن مذاكرات هستيم كه در اين شرايط همه بايد به سوي مقاومت حركت كنند،همچنين دست برداشتن اعراب از گزينه نظامي و حساب باز كردن براي صلح باز هم بدون مقاومت حاصل نميشود.
وي در ادامه با بيان اينكه بهار امتهاي عربي و اسلامي با مردم و آراي عمومي امتهاي اسلامي اعتبار دارد، گفت: در اين بين امتها سرچشمه قدرت و دور شدن از رهبريها و سياستهاي شكست خورده است.
رييس دفتر سياسي جنبش مقاومت اسلامي حماس در ادامه با تاكيد بر اينكه ما همواره به دنبال طرح مقاومت هستيم، گفت: حاضريم براي رسيدن به اهدافمان به هر اندازه بهاي سنگيني را پرداخت كنيم تا فلسطين آزاد و رژيم صهيونيستي از بين برود.
خالد مشعل با اشاره به طرح عضويت فلسطين در سازمان ملل و همچنين تشكيل دولت مستقل فلسطيني گفت: اين طرح در حالي مطرح ميشود كه معلوم نيست قرار است اين دولت در كجا تشكيل شود، اين مساله استراتژيك و ملي است و بايد بررسيهاي لازم در اين رابطه انجام شود چرا كه در همين رابطه ترسي در مورد احقاق حقوق فلسطين وجود دارد، مطمئنا قائل شدن مشروعيت براي اسرائيل براي هر فردي كه مقاومت را به رسميت ميشناسد قابل قبول نيست بنابراين بايد در رابطه با اين مذاكرات چارچوبهاي لازم را لحاظ كرد.
وي افزود: البته آمريكا در مواجهه با اين طرح سمبليك تشكيل دولت مستقل فلسطين نيز اعلام كرده كه آن را وتو خواهد كرد.
رييس دفتر سياسي جنبش مقاومت اسلامي حماس در عين حال يادآور شد: با وجود تمامي مسائل اين طرح دستاوردهاي معنوي همچون نشان دادن چهره صهيونيست را داشته است؛ ابو مازن رييس تشكيلات خودگردان نيز با ارائه اين طرح با فشارهاي آمريكا و اسرائيل مخالفت كرد كه ما بر روي اين جرات حساب باز ميكنيم چرا كه بايد در مقابل هر فشار از سوي اسرائيل، اروپا و آمريكا ايستادگي كرد.
خالد مشعل در عين حال يادآور شد: بايد در قبال مذاكرات براي تشكيل دولت سمبليك فلسطين نيز اين موارد نيز بررسي شود كه قرار است اين دولت در چه سرزميني تشكيل شود، حتي اگر براي عضويت تصميمي گرفته شده باشد مهم آن است كه ابتدا سرزمين اشغالي آزاد شود و بعد كشور و دولت را تاسيس كنيم.
وي خطاب به گروههاي مختلف مقاومت فلسطيني و شخصيتهاي مستقل گفت: بهتر است ملاقات ملي دستهجمعي در رابطه با چگونگي روند سياسي فلسطين و واقعيات موجود داشته باشيم و با جديت براي رسيدن به راهكار ملي جديد و توافق حركت كنيم.
رييس دفتر سياسي جنبش مقاومت اسلامي حماس همچنين تاكيد كرد: براي نجات فلسطين از اشغال، آزادي سرزمين، بازگشت آوارگان و تعيين سرنوشت و ايجاد دولت حقيقي فلسطين، همه نيروهاي مقاومت فلسطين بايد تلاش كنند كه اين كار نيز با صلح و كنار گذاشتن تشتت و اختلاف ميسر ميشود.
خالد مشعل، دموكراسي را بهترين راهكار موجود براي فلسطين عنوان و اظهار كرد: دموكراسي با مشاركت براي مبارزه حاصل ميشود.
وي در عين حال افزود: انرژي مردمي عربي و اسلامي تنها براي طرح مقاومت براي مبارزه با صهيونيست نيست، بلكه بايد براي حفظ استقلال در تصميمات سياسي عربي و اسلامي نيز تلاش كنيم.
رييس دفتر سياسي جنبش مقاومت اسلامي حماس در ادامه خاطر نشان كرد: ما با رژيم صهيونيستي، سياستهاي آمريكا و دخالت بيگانگان مخالفيم چرا كه به اعتقاد ما سياستهاي عربي، اسلامي و ملي بايد از ملتها و بر اساس استقلال آنها و بدون وابستگي به خارج اتخاذ شود.
به گفته خالد مشعل، فلسطينيها و كشورهاي عربي بايد با وحدت ملي بر ضد فتنهها، جدايي و تشتت مبارزه كنند تا ميهن اسلامي واحد، تشكيل شود.
وي همچنين افزود: ما براي آزادي، اصلاحات، عدالت، دموكراسي، مبارزه با فساد و استبداد كار ميكنيم چون حق طبيعي ملتها و هر انسان آزاده، داشتن زندگي آزادانهاي در كنار همزيستي مسالمتآميز و بدون خونريزي است.
رييس دفتر سياسي جنبش مقاومت اسلامي حماس در پايان تاكيد كرد: از حكام و كساني كه همسنگر ما هستند خواستاريم كه در اين بهار عربي در كنار ملتهايشان باشند و از دخالت بيگانگان پرهيز كنند چرا كه مصونيت سياست خارجي و مستقل بودن تصميمات سياسي نياز همه ملتهاست.
انتهاي پيام