رهبر معظم انقلاب پس از حضور در انتخابات: هرچه راي نمايندگان بيشتر باشد اعتبارشان بيشتر است

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دومین مرحله انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی شرکت کردند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دومین مرحله انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی شرکت کردند.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حضرت آيت الله خامنه‌اي رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح امروز در اولين دقايق رأي گيري مرحله دوم انتخابات مجلس نهم ضمن شركت در رأي گيري، حضور هر چه بيشتر مردم در انتخابات را باعث اعتبار و توانايي بيشتر نمايندگان مجلس نهم خواندند.

رهبر انقلاب اسلامي انتخابات را كاري بزرگ و مهم برشمردند و با آرزوي توفيق واجدان شرايط براي اداي وظيفه شركت در انتخابات افزودند: مردم، مرحله دوم از انتخابات را هم مثل مرحله اول جدي گيرند.

ايشان خاطرنشان كردند: هرچه آراي نمايندگان مردم در مجلس بيشتر باشد قوت قلب، توانايي و اعتبار آنها بيشتر است و بهتر مي‌توانند كار كنند.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي همچنين از خداوند متعال مسئلت كردند دل‌هاي مردم را به آنچه حق است و به صلاح و صرفه مردم است هدايت كند.

انتهاي پيام

  • جمعه/ ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۰۸:۱۱
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 91021507906
  • خبرنگار : 71274