شترسواری در کاروانسرای میاندشت

رییس اداره میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان شاهرود از اجرای برنامه شترسواری گردشگران و مسافران نوروزی در کاروانسرای میاندشت شاهرود خبر داد.

رییس اداره میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان شاهرود از اجرای برنامه شترسواری گردشگران و مسافران نوروزی در کاروانسرای میاندشت شاهرود خبر داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه سمنان، حمیدرضا حسنی اظهارداشت: این برنامه با هدف افزایش میزان بازدید مسافران نوروزی از استان سمنان و ایجاد خاطره‌ای شاد و مفرح در ذهن گردشگران از سفر به استان سمنان اجرا شد.

وی از استقبال گردشگران از مجموعه کاروانسراهای تاریخی میاندشت در نوروز 93 خبرداد و گفت: این کاروانسرای عظیم در جوار محور ارتباطی تهران – مشهد (40 کیلومتری میامی– مشهد) مکان مناسبی برای بازدید گردشگران و علاقمندان به آثار تاریخی است.

دبیر ستاد هماهنگی خدمات سفر شهرستان شاهرود افزود: مجموعه کاروانسراهای تاریخی میاندشت با 22 هزار و 500 مترمربع مساحت، یکی از بزرگترین مجموعه کاروانسراهای ایران است که دارای آب انبار، حمام، چاپارخانه و تلگراف‌خانه، مشتمل بر سه کاروانسرای متصل به یکدیگر است که دو کاروانسرای آن مربوط به دوره قاجاریه و یک کاروانسرا مربوط به عهد شاه عباس اول است.

حسنی گفت: این اثر تاریخی با دارابودن رستوران و چایخانه سنتی، گالری صنایع‌دستی، غرفه تراش‌سنگ و گوهر، آتلیه عکاسی، نقاشی، شترسواری و عرضه آش و سوغات همه روزه از ساعت 8 صبح لغایت 23 شب پذیرای مسافران و علاقمندان است.

رییس اداره میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان شاهرود گفت: از ابتدای آغاز طرح ستاد هماهنگی خدمات سفر تاکنون بالغ بر 4000 نفر از این کاروانسرای تاریخی دیدن کرده‌اند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۰ فروردین ۱۳۹۳ / ۱۴:۲۲
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 93011001691
  • خبرنگار :