شناسایی 65 هزار مشترک پرمصرف در همدان

معاون خدمات مشترکین شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: 65 هزار مشترک پرمصرف در همدان شناسایی شده است که ماهیانه بیش از 20 هزار مترمکعب آب مصرف می‌کنند.

به گزارش ایسنا، سعید عبدالله‌زاده سه‌شنبه یکم تیرماه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه مشترکان پرمصرف بیش از 2 برابر الگوی مصرف آب استفاده می‌کنند، اظهار کرد: الگوی مصرف آب در همدان 18 مترمکعب در ماه است اما مشترکانی که در این بازه زمانی بیش از 36 مترمکعب آب مصرف کنند، پرمصرف شناخته می‌شوند که براین اساس 16 هزار مشترک معادل 4 درصد در این رده جای می‌گیرند.

وی با بیان اینکه پس از ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی معیار شناسایی مشترکان پرمصرف تغییر کرد، تصریح کرد: بر این اساس مشترکانی که بیش از 20 مترمکعب در ماه آب مصرف می‌کنند پرمصرف شناخته می‌شود که تعداد این مشترکان به 65 هزار فقره می‌رسد.

عبدالله‌زاده عنوان کرد: امکان آموزش و کاهش میزان مصرف به این تعداد مشترک در مدت یک سال وجود ندارد اما برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای است که مصرف این تعداد مشترک را به کمتر از 20 مترمکعب در ماه کاهش دهیم.

وی خاطرنشان کرد: برنامه‌ و دستورالعملی برای افزایش آب‌بها ابلاغ نشده است البته این امر برای امسال پیش‌بینی نمی‌شود.

وی درباره خطای اندازه‌گیری کنتورهای آب در همدان گفت: کنتورهای خراب توسط شرکت آبفا آزمایش و مشخص شد سه تا چهار درصد از کنتورها خطای اندازه‌گیری دارند که البته براساس آزمایش‌ها 99 درصد این خطاها به سود مشترک بوده و میزان آب مصرفی را کمتر نشان می‌دهد.

عبدالله‌زاده با اعلام اینکه در استان همدان از 404 هزار کنتور موجود 8500 کنتور خراب هستند، گفت: سال گذشته چهار و 600 دستگاه کنتور در همدان تعویض شده و امسال تلاش بر افزایش این میزان است.

وی مانده مطالبات شرکت آب و فاضلاب همدان را هفت میلیارد و 300 میلیون تومان اعلام کرد و گفت: در حال حاضر سرانه تولید آب در استان همدان 230 تا 240 لیتر در شبانه‌روز و سرانه مصرف 180 لیتر در شبانه‌روز است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱ تیر ۱۳۹۵ / ۱۷:۲۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 95040100740
  • خبرنگار :

برچسب‌ها