مشاور رئیس‌جمهور در هفتمین جایزه علمی دکتر علیمحمد کاردان تاکید کرد

ضرورت الگوبرداری جوانان دانش‌پژوه از چهره‌های برجسته علمی

مشاور رئیس جمهور ضمن تاکید بر الگوبرداری جوانان دانش پژوه از چهره‌های برجسته علمی و معرفتی کشور، تداوم علم‌آموزی بعد از فارغ‌التحصیلی را الزامی عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، محمدعلی نجفی در هفتمین جایزه علمی دکتر علیمحمد کاردان و تجلیل از استاد صافی با بیان اینکه اقدام خانواده دکتر کاردان برای برگزاری این جلسات از جهت زنده نگه داشتن آثار و خدمات ایشان و همچنین کمک به ارتقا تعلیم و تربیت قابل تحسین است، اظهار کرد: اعطای جایزه به رساله‌های برتر در زمینه روان شناسی و تعلیم و تربیت منجر به افزایش انگیزه و علاقه افراد در راستای انجام تلاش بیشتر است.

مشاور رئیس‌جمهور افزود: برگزاری مراسم تجلیل و تکریم علمای بزرگی که زندگی خود را وقف خدمت به جامعه علمی کردند حداقل حقی است که آنها به گردن ما دارند. از سوی دیگر، برگزاری این مراسم‌ها موجب شناخت بیشتر نسل جوان نسبت به این افراد و انتخاب آنها به عنوان الگو می‌شود.

وی ادامه داد: این اقدام پیشبرد دانش و فضیلت در جامعه است که با اجرای هر ساله این برنامه‌ها می‌توان با یک تیر چند نشان را زد.

نجفی با بیان اینکه مهم‌ترین توصیه به جوانان دانش پژوه، الگوگیری از چهره‌های برجسته آسمان علم و معرفت کشور است، گفت: تلاش جوانان باید به این سو باشد تا شرایطی را از نظر شخصیتی فراهم کنند که به طور طبیعی ادامه دهنده راه بزرگان باشند.

مشاور رئیس جمهور به ویژگی‌های دکتر صافی اشاره و با بیان اینکه این ویژگی‌ها با دکتر کاردان مشترک است، اظهار کرد: حفظ روحیه و منش معلمی و متعلمی در کمال تواضع و خشوع و توجه به جزئیات که در علم امروز حائز اهمیت است و عالم را از غیر عالم منفک و تبیین کننده کیفیت زندگی بشر است، از جمله ویژگی‌های بارز این اساتید است.

وی در پایان با بیان اینکه تعبیر فارغ التحصیل نباید ما را گمراه کند بر ضرورت تداوم علم آموزی پس از فراغت از تحصیل در مقطعی خاص تاکید کرد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۶ دی ۱۳۹۵ / ۱۷:۳۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 95100603698
  • خبرنگار : 71568