گزارش نماینده اتحادیه جهانی کشتی از ناداوری در جام جهانی

نماینده اتحادیه جهانی کشتی در جام جهانی کشتی فرنگی آبادان گفت: گزارش خوب و مثبتی را از برگزاری جام جهانی کشتی فرنگی در آبادان به اتحادیه جهانی ارائه می کنم.

به گزارش ایسنا، دولت تورلیخانوف با بیان این مطلب افزود: کشتی ورزش سنتی وملی ایرانیان است و ایران جزو کشورهای برتر دنیا در کشتی محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: رسول خادم رئیس فدراسیون ایران و عضو هیئت رئیسه اتحادیه جهانی کشتی قصد دارد کشتی را در ایران و در دنیا توسعه دهد و این موضوع می تواند به حفظ کشتی در المپیک کمک کند.

عضو هیئت رئیسه اتحادیه جهانی کشتی در پایان خاطر نشان کرد: مسابقات جام جهانی کشتی فرنگی در آبادان از نظر سازماندهی و نحوه برگزاری به شکل مناسبی برگزار شد. ضمن اینکه من مشکلات مختلف از جمله مسائل داوری را نیز به اتحادیه جهانی منعکس خواهم کرد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۵ فروردین ۱۳۹۶ / ۱۰:۴۷
  • دسته‌بندی: کشتی، رزمی
  • کد خبر: 96010500976
  • خبرنگار : 71506