یک فعال دانشجویی:

فقط متخصصین شهری قادر به حل معضلات هستند

دبیر سابق تشکل اسلامی نسل نو دانشگاه قم با تاکید بر ضرورت رفع مسائل و معضلات شهری توسط شوراهای شهر تکیه بر حضور تخصص های مختلف مرتبط با مدیریت شهری را در این زمینه بسیار مهم توصیف کرد.

پرهام لطفی با بیان اینکه در حوزه مدیریت شهری نارسایی های جدی در حوزه مباحث تخصصی شهری وجود دارد گفت: همانطور که در مدیریت کلان شهرتهران مشاهده می کنیم مشکلاتی اساسی در این زمینه وجود دارد که تنها با حضور افراد با تجربه و قدرت مدیریت و همینطور متخصص در حوزه مسائل مختلف مرتبط با مدیریت شهری حل می‌شود.

وی ادامه داد: بعد از مجلس شورای اسلامی شوراها رکن اصلی تصمیم گیری های سرنوشت ساز در زندگی شهروندان است. تصمیم گیری های مهم در مورد استخدام های کلان که اخیرا مسائلی را در این رابطه می شنویم. همینطور تصمیم گیری در مورد اولویت های بودجه بندی در امور مختلف و مسائل ترافیکی مربوط به بحث حمل و نقل شهری از اختیارات شوراهای شهر و شهرداری است.

وی با اشاره به ضرورت وجود انواع تخصص های مختلف برای حل مسائل شهر و برنامه ریزی برای آینده اظهار کرد: انواع تخصص های مرتبط با ترافیک شهری، عمران و امور فرهنگی اجتماعی برای شوراها ضروری به نظر می رسد اما مهم تر از همه اینها توان مدیریتی افراد است  کسانی که بتوانند زندگی شهری را لمس کنند و نیازهای آن را درک کنند و تشخیص دهند.

وی به عنوان یک فعال دانشجویی به شهروندان در شهرهای مختلف توصیه کرد که نمایندگان خود را در شوراهای شهر با توجه به نیازهای خاص شهرهای خود و تخصص هایی که کاندیدا ها دارند انتخاب کنند نه به صرف اینکه شخصی در حوزه ای هنری یا ورزشی محبوب است یا اینکه مثلا با آن فرد آشناست دارند چرا که در نهایت همین افراد قرار است سرنوشت شهروندان و آن شهر را تعیین کنند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۰۹:۲۹
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 96020904321
  • خبرنگار : 71577