مدیرکل استاندارد اردبیل عنوان کرد:

ضرورت اخذ استاندارد حلال توسط واحدهای تولید مواد غذایی

مدیرکل استاندارد استان اردبیل بر ضرورت اخذ استاندارد حلال به واحدهای تولیدی مواد غذایی استان تاکید کرد. 

به گزارش خبرنگار ایسنا، هاشم علایی در جلسه کمیته صدور پروانه کاربرد علامت استاندارد اردبیل با اشاره به اینکه استاندارد حلال به عنوان یک استاندارد جهانی معیار کیفیت غذای سالم و بهداشتی است، یادآور شد: استاندارد حلال یکی از مهم‌ترین خصیصه‌های موفقیت صادرات یک کالا به کشورهای اسلامی محسوب می‌شود. 

مدیرکل استاندارد اردبیل گفت: کشورهای اسلامی به برخورداری کالایی از استاندارد حلال  توجه خاصی دارند بطوریکه انتظار می رود واحدهای تولیدی استان نیز برای کسب موفقیت در راستای صادرات بهتر به این مقوله توجه داشته باشند. 
  
به گفته علایی در صورتی واحدهای تولیدی می‌توانند در بازارهای خارجی موفق عمل کنند که از استاندارد حلال برخوردار باشند.


انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۰ تیر ۱۳۹۶ / ۱۶:۱۸
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 96041004351
  • خبرنگار :

برچسب‌ها