خدمات بیش از ۹۰ درصد صندوق‌های پوشش ریسک، ارزش مبالغ پرداختی را ندارند

یک کارشناس صندوق‌های پوشش ریسک گفت: از این صندوق‌ها به دلیل هزینه های سنگین اخذ شده باید انتقاد شود اما هنوز هم دلایلی برای سرمایه گذاری در آنها وجود دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از سی ان  بی سی، دونالد اشتاین بروگر- مدیر اجرایی و بنیانگذار گروه " اگکروفت پارتنرز" که یکی از شرکت‌های مشاوره دهنده و فعال در بازارها که روی صندوق‌های پوشش ریسک متمرکز است گفت: حدود ۱۵۰۰۰ صندوق پوشش ریسک در آمریکا وجود دارد و فکر می‌کنم هزینه‌هایی که ۹۰ درصد این صندوق‌ها از مردم می‌گیرند، ارزش پرداخت ندارد.

با این حال اشتاین بروگر هنوز هم معتقد است استفاده از این صندوق‌ها راهی مناسب برای متنوع سازی سبد سرمایه‌گذاری‌ها به شمار می رود. وی گفت: در زمان تصحیح بازارها، بازارهایی که به صندوق های پوشش ریسک متکی هستند نیز دچار ریزش می‌شوند اما این ریزش کمتر از بازارهایی خواهد بود که از این صندوق‌ها استفاده نمی‌کنند.

طبق آمارهای منتشر شده توسط " ای وستمنت" ماه گذشته ۱۴.۱۲ میلیارد دلار سرمایه توسط شرکت‌های مختلف به این صندوق ها برای پوشش ریسک‌های موجود دربازار تخصیص داده شد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۹ اسفند ۱۳۹۶ / ۱۵:۵۶
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 96120904891
  • خبرنگار : 71600