صحبت های اسپالتی بعد از تمدید قرارداد با اینتر

لوچانو اسپالتی سرمربی اینتر در صحبت هایی درباره جذب لوکامودریچ و ادامه حضورش در اینتر به صحبت پرداخت.

به گزارش ایسنا و به نقل از مدیاست،  لوچانو اسپالتی سرمربی ایتالیایی اینترمیلان قرارداد خود را با این باشگاه تا سال ۲۰۲۱ تمدید کرد تا حضور این مربی در جمع نراتزوری ادامه داشته باشد.

اسپالتی بعد از تمدید قرارداد با اینتر گفت: می‌خواهم از خانواده ژانگ و باشگاه به خاطر این که به من شانس تمدید قرارداد را دادند، تشکر کنم. امیدوارم امسال هم بتوانیم در راستای اهداف باشگاه قدم برداریم و باشگاه را به جایگاه واقعی خود برسانیم.

اسپالتی موفق شد بعد از سال‌ها اینتر را به رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا برساند و به همین خاطر از جایگاه ویژه‌ای نزد هواداران این باشگاه ایتالیایی برخوردار است.

او درباره جذب لوکا مودریچ گفت: درباره این موضوع باید از مدیر باشگاه سوال کنید. من درباره فصل نقل و انتقالات و اهدافی که در این فصل داشتیم صحبتی نخواهم کرد. از بازیکنانی که در اینتر دارم خوشحالم و رضایت دارم و خوشحالم که چنین بازیکنانی را در تیمم دارم. سعی می‌کنیم با همین بازیکنان به شروع فصل جدید برویم ولی با این حال مدیران باشگاه هستند که درباره جذب بازیکنان جدید صحبت خواهند کرد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ / ۰۹:۳۱
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 97052412626
  • خبرنگار : 71460