توزیع اقلام انبار محتکران منتظر تصمیم مدیران

مدیر روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین با اشاره به این‌که انبار محتکران طبق دستور دستگاه قضائی پلمب‌ شده است، گفت: بر اساس دستور استاندار قزوین مقرر شد کارگروهی تشکیل و طی آن در خصوص نحوه و مکان توزیع اقلام این انبارها تصمیم‌گیری شود.

«رضا محمدی» مسئول روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: انبارهای محتکران طبق دستور دستگاه قضائی پلمب‌شده است و بر اساس دستور استاندار قزوین مقرر شد کارگروهی تشکیل و طی آن در خصوص نحوه و مکان توزیع اقلام این انبارها تصمیم‌گیری شود.

وی با اشاره به این‌که سازمان صنعت، معدن و تجارت به‌صورت مستقل وارد توزیع انبار کالاهای کشف‌شده محتکران نشده است، ادامه داد: منتظر تصمیم کارگروهی هستیم که قرار است به ریاست استاندار تشکیل شود.

مدیر روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین اضافه کرد: باید دستگاه قضایی و سازمان صنعت و معدن و تجارت نظر خود را در خصوص نحوه توزیع کالای انبارهای شهرستانی، توزیع آن ارائه دهند چراکه اقلام برخی از انبارها لوازم‌آرایشی – بهداشتی دارو، تجهیزات پزشکی و قطعات خودرو است که موارد مصرفی عموم مردم نیست.

محمدی با اشاره به این‌که مقررشده توزیع اقلام موجود در انبارهای شناسایی‌شده با قیمت مصوب دولتی صورت گیرد، یادآور شد: به‌محض تشکیل کارگروه و تصمیم‌گیری آن، اطلاع‌رسانی لازم صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۴:۴۹
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 97052915562
  • خبرنگار :