انتقاد استاندار ایلام به اجرایی نشدن برخی مصوبات توسط مدیران

در نشست این هفته‌ی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، مشکلات سه واحد تولیدی مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، « قاسم سلیمانی‌دشتکی» در این نشست با انتقاد از اجرایی نشدن برخی مصوبات توسط برخی مدیران، اظهار کرد: هر جلسه‌ای مصوباتی دارد که باید اجرا شود و اگر نشد مسئول مربوطه باید پاسخگو باشد و با مدیرانی که در اجرای مصوبات تعلل و سهل‌انگاری کنند برخورد خواهد شد.

وی در ادامه گفت: اخیراً در فضای مجازی خبری مبنی بر جابجایی مدیر یکی از دستگاه‌های اجرایی دست به دست می‌شود که اعلام می‌کنم این خبر صحت ندارد و متأسفانه برخی کار و زندگی خود را رها کرده‌اند و فقط دنبال حاشیه‌سازی برای مدیران هستند .

استاندار ایلام با بیان این‌که  خبر باید منابع موثق، روشن و قابل استنادی داشته باشد، تصریح کرد: اگر قرار باشد مدیری جابجا شود حتماً از پیش هماهنگ خواهد شد و در مورد اخیر چنین اتفاقی نیفتاده است و تا مادامی مدیری برای مردم متعهدانه کار کند علتی برای جابجایی وجود ندارد.

وی از  مدیران خواست در امور مردم گره‌گشایی کنند و تصریح کرد: در این ارتباط با کسی تعارف نداریم و اگر خارج از این عمل شود و کار مردم روی زمین بماند خود ما در جهت برداشتن آن مدیران عمل خواهیم کرد.

در این جلسه مسائل و مشکلات 3 واحد تولیدی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و دستورات لازم جهت رفع موانع صادر شد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۳ مهر ۱۳۹۷ / ۱۰:۵۴
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 97072312764
  • خبرنگار :