رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی:

برنامه‌ای برای تجمیع و انحلال مراکز علمی کاربردی استان نداریم

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی گفت: به دنبال بررسی‌های صورت گرفته از سطح کیفی مراکزعلمی و کاربردی استان، درحال حاضر برنامه‌ای برای تجمیع و انحلال آن‌ها نداریم.

مرتضی تشکری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی منسجم‌ترین سامانه نظارتی و سامانه‌های آموزشی در میان دانشگاه‌های کشور دارد؛ ما هم به صورت آنلاین بر عملکرد مراکز نظارت داریم و از طرفی نظارت یکپارچه‌ای بر روی آن‌ها وجود دارد.

وی با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی به لحاظ شاخصه‌های کیفی وضعیت مطوبی دارد، افزود: ما همکاری‌هایی با هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان خراسان رضوی داریم و فعالیت مشترکی با یکدیگر انجام می‌دهیم و به ارتقای کیفیت آموزش عالی استان کمک می‌کنیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ما در دانشگاه جامع علمی کاربردی به لحاظ شاخص‌های نظارتی وضعیت نسبت به سایر دانشگاه‌های کشور داریم.

تشکری یادآور شد: در حال حاضر ۲۷ هزار دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی مشغول به تحصیل هستند و هشت هزار دانشجو در مهرماه جاری جذب این دانشگاه شدند.


انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۰ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۵:۰۷
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 97121005173
  • خبرنگار :