24 بنای تاریخی کردستان بر اثر بارش‌های اخیر آسیب دیدند

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان از آسیب دیدگی 24 ابنیه تاریخی استان بر اثر بارش‌های اخیر خبر داد.

محمد رشیدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: در سال جاری بر اثر بارندگی‌هایی که اتفاق افتاده است 24 مورد ابنیه تاریخی در سطح استان دچار آسیب شده‌اند.

وی افزود: قلعه باستانی زیویه، پل شیخ، عمارت خسروآباد، عمارت وکیل، خانه احمدی، عرب زاده و بناهای شهرستان سقز و بیجار از جمله مهمترین اماکنی هستند که دچار صدمه شده‌اند.

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان عنوان کرد: در مجموع برآورد شده که 50 میلیارد تومان خسارت به ابنیه تاریخی استان کردستان وارد شده است.

وی در ادامه سخنان خود اعلام کرد: 130 مورد ابنیه تاریخی در استان کردستان وجود دارد که 89 مورد آن در شهر سنندج و مابقی در سایر شهرستان‌های استان وجود دارند.

رشیدی خاطرنشان کرد: قلعه زیویه، غار کرفتو، بازار سنندج، عمارت آصف و خسروآباد از جمله قدیمی‌ترین اماکن و بناهای تاریخی استان کردستان هستند که از چند هزار سال تا 200 سال اخیر قدمت دارند.


انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ / ۱۴:۳۵
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 98012409723
  • خبرنگار :