جوجه ریزی ۱۷ میلیون قطعه‌ای در مرغدارهای هرمزگان

معاون بهبود تولیدات دامی هرمزگان گفت: تا پایان سال ۱۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداری‌های هرمزگان انجام می‌شود.

به گزارش ایسنا، طهماسب غلام پور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال ۱۷ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۳۵ هزار تن گوشت مرغ تولید خواهد شد، افزود: از ابتدای سال تاکنون هم بیش از ۸ میلیون و دویست هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‌های استان انجام شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی هرمزگان میزان گوشت مرغ تولید شده را نیز ۱۶ هزار و ۴۰۰ تن اعلام کرد و گفت: بیش از ۲۳۰ مرغداری فعال در هرمزگان وجود دارد و در سال گذشته ۳۳ هزار تن گوشت مرغ در هرمزگان تولید شد.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۵ مهر ۱۳۹۸ / ۱۱:۲۰
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 98070503496
  • خبرنگار :