آمادگی هلال احمر خراسان جنوبی برای امدادرسانی در اربعین

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: هرساله با آغاز سفر زائران اربعین، ۲۳ پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان برای امدادرسانی و اسکان زائرین در آمادگی کامل قرار می‌گیرند.

به گزارش ایسنا، محمدرحیم شهریاری، امروز 13 مهر، در جمع خبرنگاران، با اشاره به پیش رو بودن سفر زائران اربعین به عراق و فعالیت‌های هلال احمر طی این ایام، بیان کرد: هرساله با آغاز سفر زائران اربعین، ۲۳ پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان برای امدادرسانی و اسکان زائرین در آمادگی کامل قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه هماهنگی‌ها و دریافت مجوزهای لازم در خصوص تامین دارو و آمبولانس برای موکب جوادالائمه(ع) در کاظمین انجام شده است، گفت: ۴۲ کیف تخصصی کمک‌های اولیه، تجهیز و به موکب‌ها تحویل داده شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین در راستای خدمت رسانی هر چه بهتر و بیشتر به زائران اربعین در مباحث امدادی، ۱۰ نفر از نیروهای هلال احمر استان عازم‌ عراق شده‌اند.

شهریاری از آمادگی دستگاه‌های مرتبط با امداد و نجات برای خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی خبر داد و افزود: تاکنون سه جلسه کمیته امداد و نجات اربعین با هدف هماهنگی هر چه بیشتر بین اعضا برگزار شده است.

وی یادآور شد: با اعضای این کمیته‌ها برنامه‌هایی اعم از هماهنگی مصوبات اجرا در استان، آمادگی و آماده باش تمام دستگاه‌های عضو کمیته امداد و نجات، اسکان اضطراری زائران و سایر اقداماتی که در حوادث نیاز است، انجام شده است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۳ مهر ۱۳۹۸ / ۱۳:۴۶
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 98071309683
  • خبرنگار :