تجمع جمعی از اهالی سونگون در مقابل استانداری

معاون استاندار: مطالبات اهالی سونگون را پیگیری می‌کنیم

معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی در پی تجمع اعتراضی اهالی مس سونگون مقابل استانداری گفت: مطالبات اهالی سونگون را پیگیری می‌کنیم.

علیار راستگو در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: اهالی سونگون برخی خواسته‌هایی را از مس سونگون دارند و این درخواست‌ها را امروز در دفتر معاونت سیاسی و امنیتی استانداری مطرح کردند.

 وی ادامه داد: مقرر شد درخواست‌های آن‌ها را به فرمانداری ورزقان و شرکت مس سونگون منعکس کنیم تا به صورت قانونی پیگیری شود.

براساس این گزارش؛ صبح امروز جمعی از اهالی روستای سونگون در شهرستان ورزقان آذربایجان شرقی در اعتراض به آنچه که "تصرف زمین هایشان توسط مس سونگون " می خواندند،  مقابل استانداری آذربایجان شرقی تجمع کردند.

این تجمع کنندگان بنرهایی با محتوای "ما اهالی سونگون را بی پناه نگذارید"، "از مسئولان استان خواستار عمل به وعده ها هستیم"، "چرا مس سونگون را به حال خود رها می‌کنیم" "استاندار محترم لطفاً به مسئله ما ورود کنید "و ... در دست داشتند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۷ مهر ۱۳۹۸ / ۱۵:۰۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98071713396
  • خبرنگار : 50018