پایان هفته پاییزی؛

باراش پراکنده باران در قم

یک کارشناس هواشناسی گفت: آسمان قم از امروز تا دوروز آینده، ابری به همراه بارش پراکنده باران خواهد بود.

محمدجواد ترابیان در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: هوای قم امروز ابری و در برخی ساعات همراه با بارش باران خواهد بود؛ همچنین بیشینه دمای امروز 23درجه سانتی‌گراد و کمینه دما10درجه سانتی‌گراد است.

وی درخصوص وضعیت جوی دو روز آینده بیان کرد: فردا و ‌پس‌فردا نیز شاهد هوای ابری در قم هستیم که با بارش باران همراه خواهد بود و این وضعیت جوی تا روز شنبه نیز ادامه خواهد داشت.

ترابیان ادامه داد: بیشینه دما در روز چهارشنبه 22درجه سانتی‌گراد و کمینه دما 15درجه سانتی‌گراد خواهد بود و حداکثر دما در روز پنج‌شنبه23 و حداقل دما16درجه سانتی‌گراد است.

وی افزود: شهرقم با27درجه سانتی‌گراد بیشترین دما و شهر دستجرد با9درجه سانتی‌گراد کمترین دمای امروز را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۳۰ مهر ۱۳۹۸ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 98073021945
  • خبرنگار : 50155