نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

جلوه‌های اقتدار نظامی و سیاسی کشور در چهل سالگی انقلاب بروز کرد

نماینده ولی فقیه در استان قزوین به پیشرفت‌های کشور در چهل سالگی انقلاب اشاره کرد و گفت: انقلاب اسلامی سال گذشته به اربعین خود رسید و مشاهده کردیم در چهل سالگی خود، جلوه‌های اقتدار نظامی و سیاسی کشور در سطح بین‌المللی بروز و ظهور بسیار بالایی پیدا کرد و دشمنان ما منزوی شدند.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی - نماینده ولی فقیه در استان قزوین - در نخستین جلسه شورای اداری استان قزوین که عصر امروز با حضور استاندار جدید، به ریشه اربعین در منابع دینی اشاره کرد و یادآور شد: اربعین نه تنها در صدر اسلام سابقه دارد، بلکه پیش از آن نیز به عنوان یک فرهنگ و ادبیات مطرح بوده و این نشان می‌دهد اربعین به عنوان یک موضوع مهم دینی است.

امام جمعه قزوین به پیشرفت‌های کشور در چهل سالگی انقلاب اشاره کرد و گفت: انقلاب اسلامی سال گذشته به اربعین خود رسید و مشاهده کردیم در چهل سالگی خود، جلوه‌های اقتدار نظامی و سیاسی کشور در سطح بین‌المللی بروز و ظهور بسیار بالایی پیدا کرد و دشمنان ما منزوی شدند.

وی با تقدیر از حمایت‌های مردم و مسئولان از حرکت اربعین، بیان کرد: با افزایش جمعیت در اربعین امسال، امکانات نیز کیفیت بهتری داشت و این رشد روز افزون بسیار حائز اهمیت است و باید در سال‌های آینده ادامه یابد. 

آیت‌الله عابدینی در ادامه با بیان اینکه امام حسین (ع) و یارانشان پیش از عاشورا می‌دانستند پیروز این نبرد خواهند بود، عنوان کرد: یزیدیان گمان نمی‌کردند امام حسین (ع) پیروز شود اما از عصر عاشورا جلوه‌های پیروزی اباعبدالله و یارانشان نمایان شد و در اربعین بروز و ظهور یافت.

امام جمعه قزوین تصریح کرد: حضرت زینب (س) در مجلسی به ابن زیاد و یزید نشان دادند که شکست خوردگان حقیقی هستند و یزیدیان هیچگاه نمی‌توانند وحی را خاموش کنند و یاد ائمه اطهار (ع) را به فراموشی بسپارند و این جریان همواره پیروز است.

وی اظهار کرد: امام زمان (عج) خود را فرزند امام حسین (ع) معرفی کرده‌اند و این نشان می‌دهد قبل از ظهور باید امام حسین (ع) شناخته شود و این هدف در پیاده‌روی اربعین در حال تحقق است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۳۰ مهر ۱۳۹۸ / ۲۲:۱۳
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 98073022425
  • خبرنگار :