معاون فرماندار بروجرد:

رونق اقتصادی در گرو شکوفایی صنایع داخلی است

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری بروجرد گفت: رونق اقتصادی در گرو شکوفایی صنایع داخلی است.

احمد گودرزیان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: برای تحقق شعار رونق تولید نیازمند تلاش مجدانه در عرصه احیای کارخانه‌ها تعطیل و نیمه تعطیل هستیم.

وی رونق تولید را نیازمند رونق سرمایه‌گذاری دانست و افزود: دولت به‌تنهایی نمی‌تواند رشد اقتصادی را محقق کند و باید حمایت از سرمایه‌گذاران را در دستور کار قرار دهد.

معاون فرماندار بروجرد خاطرنشان کرد: چند کارخانه در شهرستان تا پایان سال‌جاری احیا و به چرخه تولید بازمی‌گردند.

گودرزیان اضافه کرد: کارخانه زمان‌کار که طی یک‌سال گذشته تعطیل بود طی این هفته شروع به‌ کار کرده است.

وی با بیان اینکه کارخانه کاشی جم نیز ۱۵ آذرماه شروع به کار خواهد کرد، افزود: کارخانه شکری شماره ۲ نیز به‌زودی آغاز به ‌کار خواهد کرد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری بروجرد ادامه داد: کارخانه گوهر شیمی نیز هفته آینده در شهرستان شروع به کار خواهد کرد که فعالیت آن در زمینه قطعات پلاستیکی است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۷ آبان ۱۳۹۸ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98082717418
  • خبرنگار : 50175