دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان:

تضعیف جایگاه روابط عمومی در ادارات نوعی آسیب است

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان با بیان این‌که روابط عمومی ها باید فعالیت های موثر ادارات را برجسته کنند، گفت: جایگاه روابط عمومی ها در ادارات ضعیف شده و این یک آسیب است.

 محمود الله مرادی امروز( ۱۲ آذر) در جلسه شورای روابط عمومی های استان ضمن اشاره به اینکه امروزه جهان اسلام شرایط مطلوبی ندارد، اظهار کرد: دشمنان به دنبال آسیب رساندن به تفکرات اعتقادی و مذهبی جوانان ما هستند که باید با این مهم مقابله بکنیم. 
وی با بیان این‌که روابط عمومی ها باید فعالیت های موثر ادارات را برجسته کنند، عنوان کرد: جایگاه روابط عمومی ها در ادارات ضعیف شده و این یک آسیب است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان  گفت: روابط عمومی ها باید امر به معروف و نهی از منکر را در ادارات ترویج بدهند.

الله مرادی ضمن اشاره به اینکه زمانی یک مدیر موفق است که یک روابط عمومی قوی در کنارش باشد، عنوان کرد: روابط عمومی باید شور و نشاط را در فضای ادارات به وجود آوردند و تلاش کنند تفکرات مختلف در جامعه باعث تخریب خدمات نظام نشود.

وی با اشاره به اینکه روابط عمومی ها باید خدمات نظام را پوشش بدهند، یادآور شد: روابط عمومی ها در ادارات جایگاه بالایی دارند و بر همین اساس باید تلاش کنند که نگذارند راند خواری در ادارات مشاهده شود.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در پایان یادآور شد: سلامت سازمانی در ادارات از مسئله قابل مهمی برخوردار است که روابط عمومی ها می‌توانند در برآورد این مسئله در سازمان ها موثر باشند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۲ آذر ۱۳۹۸ / ۱۷:۵۰
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 98091208864
  • خبرنگار : 30114