خودکشی از روی پل میدان بار همدان

رئیس پلیس آگاهی استان همدان گفت: جوان ۱۸ ساله همدانی از پل میدان بار خود را به زمین پرتاب و خودکشی کرد.

سرهنگ زارعی در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح این خبر توضیح داد: ساعت ۳ و ۴۵ دقیقه صبح روز گذشته -دوشنبه ۱۸ آذرماه- جوان ۱۸ ساله همدانی از پل میدان بار همدان خود را پرتاب کرد.

وی افزود: پسر جوان همه مدارک و کارت شناسایی خود را به همراه داشته و هویت جسد کاملاً مشخص است اما برای کسب اطلاعات بیشتر جسد به پزشکی قانونی تحویل شد.

وی درباره سرقت از طلافروشی همدان نیز گفت: سارقان مذکور بلافاصله پس از سرقت دستگیر شدند و صبح امروز نیز طلافروش که به علت ضربات چاقو در بیمارستان بستری بود، جان خود را از دست داد.

رئیس پلیس آگاهی استان همدان در پایان بیان کرد: سارقان که زن و شوهر هستند و اکنون به عنوان قاتل شناخته می شوند، برای اطلاعات بیشتر در آگاهی به سر می برند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۹ آذر ۱۳۹۸ / ۱۵:۱۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 98091914414
  • خبرنگار :