دکتر فخری شهیدی در گفت و گو با ایسنا، خاطرنشان کرد: ضایعات کشاورزی در ایران بالغ بر 30 درصد تخمین زده شده است، به خصوص در زمینه میوه و سبزی در برخی موارد تا 45 درصد هم گزارش شده است، علت ضایعات مواد غذایی را از مرحله مزرعه تا سفره میتوان بررسی کرد.
وی افزود: اگر نکات مهم طی زنجیره تولید، از مزرعه تا سفره به خوبی رعایت شود به مقدار زیادی از تولید ضایعات میتوان جلوگیری کرد، اخیرا با تکنولوژیهای نوین در زمینه صنایع غذایی اعم از حرارتی و غیر حرارتی می توان فرآوریها را بهینه کرد، ضمن اینکه زمان ماندگاری را افزایش میدهیم ماده فرآوری شده ویژگیهای ماده خام را خواهد داشت.
مشروح این گفت و گو را در ویدیو زیر مشاهده میکنید.
انتهای پیام