"دکتر امام بخش قائدی" دوشنبه، ۳۰ دی ماه افزود: اطلاعات ارائه شده در مورد میزان آفلاتوکسین لبنیات قطعا غلط است.
وی اظهارکرد: آمار اداره کل غذا کمتر از ۳.۵ درصد آلودگی را نشان میدهد در حالی که بسیاری از کشورهای همسایه و کشورهای دیگر میزان آلودگی بسیار بالاتر است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تصریح کرد: بدون شک در صنعت غذا و کارخانجات لبنی با حضور مسئولان فنی، آزمایشگاه های مجهز و نظارت مستمر سازمان غذا و دارو نگرانی به مراتب کمتر از مراکز سنتی است که لبنیات در آنها عرضه میشود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بیان کرد: به نظر میرسد بعد از قضیه کیک ها و دستکاری هایی که صورت گرفته بود الان صنعت لبنیات ما مورد هجمه قرار گرفته است.
انتهای پیام
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج:
مردم بدون نگرانی شیر و لبنیات مصرف کنند/ صنعت لبنیات، مورد هجمه است
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: مردم به این تبلیغات سو توجه نداشته باشند و مصرف شیر را متوقف نکنند.