مدیرجهادکشاورزی شهرستان خبر داد

تولید سالانه بیش از 600 تن گوشت سفید ماهی در اهر

مدیر جهاد کشاورزی اهر از تولید سالانه 600 تن گوشت سفید ماهی در اهر خبر داد.

محمد اسدی در جمع خبرنگاران با اشاره به وجود پتانسیل‌های مناسب آبی شهرستان اهر هم‌چون رودخانه دره رود در منطقه "ورگهان" و "ویجنی" ، رواناب‌های فصلی و حاصل از آب شدن برف‌ها در دامنه کوهستان بزکش، اظهار کرد: اهر یکی از مستعدترین مناطق برای پرورش انواع آبزیان به ویژه ماهی قزل آلا بوده و در بسیاری از مناطق این شهرستان پرورش می‌یابد.

به گزارش ایسنا، وی از جمله موانع پیش روی حرفه آبزی‌پروری را عدم شناخت تعدادی از پروانه داران چاهها به این حرفه عنوان کرد و گفت: با وجود اقدامات موثر مدیریت در خصوص پرورش ماهی و حمایت از این حرفه اما هنوز صنعت آبزی‌پروری، جایگاه خوبی در همسو بودن با پتانسیل‌های منطقه نداشته است.

وی افزود: امید است با همراهی مدیریت امور منابع  آب استان و دیگر ارگان‌های مرتبط بتوانیم در رونق  و گسترش این صنعت در شهرستان اهر گامهای موثری برداریم.

بر اساس این گزارش، اکنون در سطح شهرستان اهر ۳۶ استخر پرورش ماهی سردآبی با تولید سالانه بیش از ۶۵۰ تن ماهی و پنج استخر ماهی گرم آبی با تولید حدود ۱۶ تن در سال وجود دارد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۵ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۲:۱۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98110503020
  • خبرنگار : 50006