فرماندار نهبندان خبر داد:

برپایی ۱۱۹ شعبه اخذ رای در نهبندان

فرماندار نهبندان گفت: ۱۱۹ شعبه در این شهرستان کار اخذ رأی را انجام خواهند داد که از این تعداد، ۶۴ شعبه در نهبندان و ۵۴ شعبه در سربیشه است.

مجید بیکی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: مسئولین رده بالای کشور منتخب مردم هستند و این باعث خرسندی ملت است.

فرماندار نهبندان بیان کرد: فعالیت حوزه انتخابیه نهبندان و سربیشه بر رعایت و اصل بی طرفی است، رأی مردم را حق الناس می دانیم.

بیکی از آمادگی کامل برای برقراری امنیت، سلامت، در انتخابات گفت و افزود: دوره‌های آموزشی برای عوامل اجرایی برگزار شده است.

وی با بیان اینکه تخلفات نامزدهای انتخاباتی بسیار محدود بوده است، تصریح کرد: در این دوره از انتخابات تمام شعب مجهز به دستگاه احراز هویت هستند.

فرماندار نهبندان اظهار کرد: بیش از ۶۵ هزار نفر واجد شرایط رأی دادن در شهرستان نهبندان وجود دارند.

بیکی با بیان اینکه مردم لازم است برای رای دادن شناسنامه خود را همراه داشته و از شماره ملی خود آگاهی داشته باشند، بیان کرد: از مردم می‌خواهیم همچون همیشه انتخاباتی با شور و مشارکت حداکثری برگزار کنند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۶:۴۷
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 98120100362
  • خبرنگار :