ذخیره‌‎سازی کالاهای استراتژیک هرمزگان در حد مطلوب است

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان از ذخیره‌‎سازی کالاهای استراتژیک استان در حد مطلوب خبر داد.

خلیل قاسمی صبح امروز(پنجم اسفندماه) در بازدید از سردخانه های استان هرمزگان، افزود: بر اساس مصوبات ستاد تنظیم بازار ذخیره سازی کالا‌ها برای ایام پایانی و آغازین سال نو برای مصرف مردم و هم استانی‌ها در نظر گرفته شده است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان بیان کرد: کالا‌های استراتژیک از جمله گوشت مرغ، گوشت قرمز منجمد، شکر، برنج و سیب و پرتقال در سردخانه‌های استان و استان‌های همجوار در حد مطلوب ذخیره سازی انجام شده است و جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد.

قاسمی خاطرنشان کرد: در راستای ستاد تنطیم بازار استان تا کنون ۳۰۰ تن گوشت قرمز، ۳۰۰ تن پرتقال، ۷۰۰ تن سیب، بیش از ۵ هزار تن شکر و ۲ هزار تن آرد ذخیره سازی سازی شده است.

وی محل‌های عرضه و توزیع اقلام اساسی را واحد‌های صنفی منتخب و فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ اعلام کرد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۵ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 98120503807
  • خبرنگار :