استاندار آذربایجان غربی:

نهاد کتابخانه باید نقش اجتماعی فعال‌تری ایفا کند

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به نقش و جایگاه کتاب در توسعه فرهنگی و غفلت از این ابزار مهم در جامعه امروزی تصریح کرد: نهاد کتابخانه های عمومی می بایست در بهبود شاخص های فرهنگی بیش از اینها فعالیت موثر داشته باشد.

محمدمهدی شهریاری امروز ۱۴ اسفند ماه در دیدار معاون توسعه کتابخانه و کتابخوانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور با تاکید بر اینکه از ظرفیت این نهاد ارزشمند در توسعه زیرساخت های فرهنگی باید بیشتر استفاده شود، گفت: استانداری برای تامین امکانات و پیشبرد اهداف این نهاد در استان اعلام آمادگی می کند.

وی با اشاره به اینکه این نهاد نقشی مهم در حفاظت از منافع ملی برعهده دارد، تصریح کرد: نهاد کتابخانه باید نقش اجتماعی فعال‌تری ایفا کند و صرفا بر روی کاربران فعال تمرکز نکند و از افرادی که کمتر به کتابخانه مراجعه می‌کنند و یا تاکنون از خدمات کتابخانه‌ها استفاده نکرده‌اند، غافل نباید شد.

شهریاری گفت: با تقویت فعالیتهای اجتماعی به طور قطع مشارکت اجتماعی نیز افزایش می یابد و جامعه بیش از پیش با کارکرد این نهاد آشنا می شوند.

به گزارش ایسنا، معاون توسعه کتابخانه و کتابخوانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور نیز با تقدیر از حمایت های مقام عالی استان، گزارشی از فعالیتهای این نهاد ارائه کرد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۴:۳۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 98121411451
  • خبرنگار :