نان و کرونا

این روزها پس از شیوع ویروس کرونا رعایت بهداشت فردی به خصوص در رابطه با اقلام خوراکی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته و توصیه می‌شود. یکی از پرمصرف‌ترین مواد خوراکی که تقریبا همه‌ اقشار جامعه آن‌را روزانه مصرف می‌کنند "نان" است. با توجه به این موضوع که در کشور ما فرایند عرضه نان غالبا به صورت سنتی انجام می‌شود به همان میزان احتمال آلوده شدن نان به "ویروس کرونا" نیز وجود دارد که با رعایت اصول بهداشتی هنگام تهیه نان می‌توان از انتقال "ویروس کرونا" پیشگیری کرد.

  • چهارشنبه/ ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۵:۲۳
  • دسته‌بندی: عکس-خراسان رضوی
  • کد خبر: 98122116522
  • خبرنگار : 30112

برچسب‌ها