"مجید صفائی" افزود: این اقدام در یکی از کارگاه های صنایع دستی یاسوج با ظرفیت ۵۰۰ عدد ماسک در روز با ۵ نفر نیرو کار تولید می شود.
وی اظهار کرد: تولید این ماسک ها با نظارت شبکه بهداشت و درمان انجام و پس از طی مراحل بهداشتی توزیع می شود.
سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد در ادامه ضمن قدردانی از هنرمندان صنایع دستی تصریح کرد: تلاش می شود در کنار سایر مسئولان برای شکست ویروس کرونا در کشور گام برداریم.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد، صفائی از مردم استان خواست تا هشدارهای بهداشتی را در مقابله با ویروس کرونا جدی بگیرند و از خروج غیر ضروری از منازل خودداری کنند.
انتهای پیام
سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خبر داد
تولید ۵۰۰۰ماسک در کارگاه های صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد
سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد از تولید ۵ هزار ماسک در کارگاه های صنایع دستی استان خبرداد.