یک متخصص بیماری‌های عفونی:

شدت کرونا ویروس در کودکان دارای نقص ایمنی بدن تشدید می‌شود

یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: شدت بیماری کرونا ویروس در کودکانی که نقص ایمنی بدن دارند تشدید می‌شود.

دکتر محمدرضا ناظر در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تجربه‌ای که پزشکان متخصص عفونی از بیماری‌های سارس و مرس داشتند سبب شد که آنان به قرنطینه فکر نکنند.

وی با بیان اینکه کرونا ویروس خصوصیت دو ویروس سارس و مرس را داشته یعنی سرعت انتقال و کشندگی بالایی دارد، بیان کرد: متاسفانه این ویروس جدی گرفته نشد و شاهد شیوع آن در کشور و استان‌ها هستیم.

این متخصص بیماری‌های عفونی بیان کرد: البته چنانچه قدرت انتقال تنفسی و تماسی این ویروس همانند آبله مرغان بود مطمئنا در همان ساعات اولیه قرنطینه اعلام می‌شد.

وی در مورد دستکاری کردن ویروس و بیو تروریست بودن آن عنوان کرد: قدرت انتقال و کشندگی کرونا ویروس نسبت به کرونا ویروس‌های دیگر بالا رفته و نشان می‌دهد که این ویروس دستکاری شده است.

ناظر در ادامه با بیان اینکه کودکان به نوع خفیف کرونا ویروس مبتلا می‌شوند،   عنوان کرد: در کودکانی که دارای بیماری زمینه‌ای یا نقص ایمنی بدن هستند شدت بیماری در آنها بیشتر می‌شود.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۹:۱۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98122922047
  • خبرنگار : 50177