رییس کل دادگستری اردبیل:

با شهروندان بی‌تفاوت به بیماری کرونا برخورد قانونی می‌شوند

رییس کل دادگستری استان اردبیل گفت: به تمام ضابطین قضایی و پلیس دستور اکید داده شده با افرادی که نسبت به سلامتی شهروندان بی‌تفاوت هستند، برخورد جدی داشته باشند.

 سیدناصر عتباتی ۹ فروردین در جمع خبرنگاران اظهار کرد: براساس دستورالعمل صادره تمامی پارک‌ها و تفرجگاه‌های استان فعلا تعطیل است و تردد خودروها در جاده‌های استان هم تابع شرایط خاصی می‌باشد.
وی خاطرنشان کرد: در صورت تخلف علاوه بر اعمال جریمه تعیین شده خودرو نیز به پارگینگ منتقل خواهد شد.
رئیس کل دادگستری استان اردبیل از شهروندان خواست؛ با احترام به قوانین وضع شده در زمینه رعایت دقیق موارد بهداشتی در ریشه‌کنی این بیماری سهیم باشند.
عتباتی در مورد اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی نیز گفت: در اجرای این طرح ملی قوه قضاییه و ماموران اجرایی بدون هرگونه اغماضی رفتار خواهند کرد.
وی همچنین با تجلیل از مدافعان سلامت و دست‌اندرکاران مبارزه با ویروس کرونا بیان کرد: از ابتدای شروع ویروس کرونا دستگاه قضایی استان در کنار سایر مسوولان با گرانفروشی و احتکار انواع مواد ضدعفونی کننده، ماسک، دستکش و سایر اقلام بهداشتی کمک کار مدافعان سلامت بوده است.
رییس کل دادگستری استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود کمک همه‌جانبه در راستای تحقق شعار جهش تولید را از اولویت‌های دادگستری استان در سالجاری اعلام کرد.
عتباتی افزود: دستگاه قضایی استان با استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای مبارزه با فعالیت‌های ناسالم اقتصادی، مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، مبارزه با رانت‌خواری و سوء‌استفاده‌های احتمالی اقتصادی از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.
انتهای پیام

  • شنبه/ ۹ فروردین ۱۳۹۹ / ۲۳:۲۵
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 99010904571
  • خبرنگار :