مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای اردبیل خبرداد

تردد بیش از ۱.۵ میلیون مسافر از پایانه مرزی بیله سوار در سال گذشته

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل از تردد بیش از یک میلیون و ۵۱۰ هزار مسافر از طریق پایانه مرزی بیله‌سوار مغان به ایران و جمهوری آذربایجان در سال گذشته خبرداد.

علی رحمتی 24 فروردین در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از این تعداد تردد ۹۱ درصد مسافران خارجی و ۹ درصد نیز مسافران ایرانی بوده‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ادامه اداد: از این تعداد مسافر ۲۷۸ هزار نفر با وسیله اتوبوس، مینی‌بوس و سواری و یک میلیون و ۲۳۲ هزار نفر نیز با پای پیاده از پایانه مرزی بیله‌سوار تردد کردند.

رحمتی اضافه‌کرد: بخاطر شیوع ویروس کرونا تردد مسافران از اسفندماه سال گذشته با کاهش محسوس مواجه شده و در این ماه به ۲۰ هزار نفر رسید. 

وی با اشاره به اینکه چهار هزار و ۲۱۰ دستگاه اتوبوس از پایانه مرزی بیله‌سوار تردد کرده‌اند، گفت: تردد اتوبوس در مدت یاد شده ۶۸ درصد افزایش داشته است.

به گفته رحمتی سال گذشته ۲۰ هزار و ۹۳۴ دستگاه سواری از مرز بیله‌سوار تردد داشتند که از این میزان ۱۵ درصد ایرانی و ۸۵ درصد نیز خارجی می‌باشد.

به گزارش ایسنا، وی گفت: اقدامات گذر مرزی مسافران در هشت گیت ورودی و خروجی در کمتر از ۲ دقیقه انجام می‌شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۳:۴۲
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 99012413604
  • خبرنگار :