جان باختن ۲ برادر بر اثر برق گرفتگی در پاسارگاد

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان فارس از جان باختن دو برادر ۸ و ۱۲ ساله بر اثر برق گرفتگی در شهرستان پاسارگاد خبر داد.

سرهنگ کاووس محمدی گفت: برابر اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر برق گرفتگی ۲ برادر در پشت بام دانشگاه آزاد شهرستان پاسارگاد، بلافاصله ماموران انتظامی و تیم های امدادی در محل حادثه حاضر شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت پلیس فارس، محمدی افزود: با حضور ماموران در محل مشخص شد ۲ برادر ۸ و ۱۲ ساله که فرزندان نگهبان دانشگاه  آزاد می‌یاشند در کنار ترانس برق در پشت بام در حال بازی بوده‌اند که دچار برق گرفتگی شده و جان خود را از دست می دهند.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی فارس گفت: گروه‌های امداد و نجات و ماموران انتظامی پس از انجام بررسی های اولیه، جسد متوفیان را برای بررسی بیشتر به پزشکی قانونی منتقل کردند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۴:۳۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 99020100565
  • خبرنگار :