اینفوگرافیک / اصول تغذیه در ماه رمضان در شرایط کرونا

انتخاب مواد غذایی مناسب در هر گروه غذایی برای برطرف کردن نیازهای تغذیه‌ای بدن در سه وعده غذایی سحر، افطار و شام ضروری است. در این اینفوگرافیک که بر اساس گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده، شش گروه عذایی و اهمیت مصرف آنها در ماه رمضان بویژه در شرایط شیوع ویروس کرونا بیان شده است.

گرافیک: پدرام آقایی

منبع داده‌ها: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت

  • یکشنبه/ ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۱:۲۵
  • دسته‌بندی: اینفوگرافیک
  • کد خبر: 99020704632
  • خبرنگار : 71601