فرمانده انتظامی شهرستان خبرداد

افزایش ۹۱ درصدی کشف اموال سرقتی در نقده

فرمانده انتظامی نقده از کاهش ۲۲ درصدی سرقت در شهرستان نقده نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

سرهنگ کیومرث پاکدل روز یکشنبه۱۴ اردیبهشت، در مراسم گرامیداشت روز کار و کارگر با موفق ارزیابی کردن اقدامات پلیس در یک ماه گذشته، این اقدامات را نشان از تلاش خدمت‌گزاران انتظامی و هم چنین نشان از حس مسئولیت شهروندان به جهت اطلاع رسانی در سامانه ۱۱۰ دانست  وافزود: با حضور سبز پوشان ناجا، با اراذل و اوباش و کسانی که فکر می‌کنند می‌توانند در این شهر عربده‌کشی بکنند و قد علم بکنند، برخورد خواهد شد.

وی همچنین افزود: آمار اموال سرقتی کشف شده در شهرستان نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹۱ درصد افزایش داشته است.

سرهنگ پاکدل با تاکید بر اینکه گارگران بازوان توانمند حرکت هر جامعه‌ای به سوی رشد و شکوفایی اند، ادامه داد: بی شک، همۀ پیشرفت های حاصله در مسیر زندگی، نشأت گرفته از رشد و پویایی فکر و گسترش اندیشه‌ورزی این طیف ارزشی است.

وی ضمن تبریک روز کار و کارگر بر زحمت‌کشان خدمات شهری نقده خاطر نشان کرد: کسب موفقیت‌های مستمر در عرصه کار و تولید مرهون تلاش و ایثارگری دستان پرتوان انسان‌های بی‌ادعایی است که به نام کارگر شرافت بخشیده‌اند.

به گزارش ایسنا؛ در این مراسم که به مناسبت روز کار و گارگر با حضور شهردار، رئیس شورای شهر، رئیس اداره کار و رفاه اجتماعی و کاگران خدمات شهری که در سالن اجتماعات هلال احمر شهرستان نقده برگزار شد، به تعدادی از کارگران خدمات شهری شهرداری نقده هدایایی اهداء شد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۶:۰۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 99021410117
  • خبرنگار :