معاون‌ استاندار آذربایجان غربی:

بانک‌ها برای حمایت از کسب و کارهای خسارت دیده از کرونا سهمیه‌ای در نظر بگیرند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی گفت: ۱۵ درصد از منابع بانک‌های غیرتخصصی برای بخش کشاورزی در نظر گرفته می شود و این امر باید رعایت و مستقیم به بخش کشاورزی اختصاص یابد.

بهنام شهدی امروز سه شنبه ۱۶ اردیبهشت در جلسه کمیسیون هماهنگی مدیران بانکهای عامل استان گفت: سه روش تامین مالی در اقتصاد ایران شامل اعتبارات دولتی و ظرفیت های قانون بودجه ، ظرفیت های سیستم بانکی و بازار سرمایه وجود دارد که ظرفیت های سیستم بانکی و چگونگی بهره گیری بهتر و مناسب تر از این ظرفیت در سال جهش تولید برنامه ریزی و هدف گذاری می شود.

وی با بیان اینکه در سال جهش تولید ضروریست فرهنگ سازی، بسترسازی و تغییر نگرش صورت گیرد، افزود: جهش تولید با رونق تولید تفاوتهایی دارد، در رونق تولید، فرآیند متناوب و مداوم تولید بود ولی جهش تولید مستلزم افزایش حجم تولیدات است که باید در این راستا وظایف سیستم بانکی که همانا مدیریت میزان تولید و  اصلاح ساختار تولید است مشخص و عملیاتی شود و به گونه ای که در زندگی مردم به صورت محسوس مشاهده شود.

به گزارش ایسنا، شهدی افزود: مدیران و کارکنان دولتی ، مدیران بنگاههای اقتصادی و واحدهای تولیدی و عامه مردم سه جامعه هدف هستند که باید برای این این سه گروه بسترسازی و فرهنگ سازی لازم در خصوص جهش تولید صورت گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار در خصوص حمایت مالی از کسب و کارهای خسارت دیده از کرونا نیز گفت: علاوه بر حمایتهای دولت، بانکها نیز در این خصوص حمایتهای لازم را از مواردی که متحمل خسارت شده اند انجام دهند و سهمیه ای برای این حمایت ها اختصاص دهند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۵:۴۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 99021611758
  • خبرنگار :