استاندار هرمزگان:

با متخلفین عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی برخورد می‌شود

استاندار هرمزگان گفت: با توجه به افزایش تعداد مبتلایان به بیماری کرونا طی هفته‌ های اخیر در هرمزگان، مردم استان باید توجه بیشتری نسبت به رعایت اصول بهداشتی و فاصله گذاری فیزیکی و اجتماعی داشته باشند.

فریدون همتی صبح امروز(چهارم خردادماه) در نشست استانی ستاد مدیریت کرونا، با اشاره به افزایش تعداد مبتلایان به بیماری کرونا طی هفته‌ های اخیر در هرمزگان، عنوان کرد: در این شرایط، مردم استان باید توجه بیشتری نسبت به رعایت اصول بهداشتی و فاصله گذاری فیزیکی و اجتماعی داشته باشند.

وی ادامه داد: افرادی که ضرورت ندارد از خانه بیرون بیایند، به ویژه افراد با سن بالا و دارای بیماری زمینه‌ای، باید حتماً در خانه بمانند.

استاندار هرمزگان افزود: همه باید برای فعالیت ها، دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی و همچنین فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنیم تا تعداد مبتلایان به بیماری کرونا کاهش پیدا کند.

همتی تصریح کرد: از همه مردم هرمزگان می‌خواهیم تا نسبت به این بیماری و ویروس حساسیت داشته باشند و همواره رعایت اصول بهداشتی را در اولویت قرار دهند.

وی با تاکید بر اینکه نظارت بر مکان های فعالیت‌های مختلف در هرمزگان افزایش می یابد، اظهار کرد: با تشدید نظارت بر فعالیت ها، در صورت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی با متخلفین برخورد قاطع صورت می گیرد.

استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: امیدواریم با همکاری و همدلی و توجه به سلامتی خود و دیگران، دامنه بیماری کرونا کاهش یابد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۴ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۰:۲۹
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 99030401872
  • خبرنگار :