برگزاری انتخابات مجامع شهرستانی جمعیت هلال‌احمر چهارمحال و بختیاری

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر چهارمحال و بختیاری از برگزاری انتخابات مجامع شهرستانی جمعیت هلال‌احمر استان خبر داد و گفت: حدود ۹ هزار و ۷۲۹ نفر نفر می‌توانند در انتخابات مجامع شهرستانی استان شرکت کنند.

سید احمد مرتضوی‌فرد ۲۲ خردادماه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری از برگزاری انتخابات مجامع شهرستانی جمعیت هلال‌احمر در تاریخ ۲۳ خردادماه  خبر داد و اظهار کرد: تشکیل مجامع شهرستانی اولین مرحله برگزاری انتخابات است و در مراحل بعدی مجمع استانی، شورای عالی و در نهایت انتخابات مجمع عمومی جمعیت هلال‌احمر برگزار می‌شود.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر چهارمحال  و بختیاری افزود: در گذشته انتخاب رئیس جمعیت هلال‌احمر به وسیله وزیر بهداشت معرفی و سپس حکم توسط رئیس جمهور صادر می‌شد، اما این فرآیند مورد تایید صلیب سرخ نبود و رئیس جمعیت هلال‌احمر باید با فرآیند انتخابات منتصب می‌شد.

وی با بیان اینکه حدود ۹ هزار و ۷۲۹ نفر نفر می‌توانند در انتخابات مجامع شهرستانی چهارمحال و بختیاری شرکت کنند، یادآور شد: مجموعا ۲۹۰ نفر در قالب هیات نظارتی، امنیتی‌، پشتیبانی و اجرایی در فرآیند انتخابات  شرکت دارند.

مرتضوی‌فرد ادامه داد: حدود ۸۶ نفر در انتخابات مجمع‌های شهرستانی هلال‌احمر کاندیدا شدند که حدود ۴ نفر انصراف دادند، همچنین از این تعداد ۶۸ نفر در شورای اجرایی و ۱۴ نفر کاندیدای شرکت در هیات بازرسی هستند که در پایان حدود ۲۸ نفر با رای اعضا انتخاب می‌شوند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر چهارمحال و بختیاری توضیح داد: از جمله وظایف اعضای مجمع‌های استانی جمعیت هلال‌احمر نظارت بر مسائل مالی است.

وی در خصوص تمهیدات برگزاری انتخابات مجامع شهرستانی جمعیت هلال‌احمر چهارمحال و بختیاری، بیان کرد: برای جلوگیری از تجمع تعداد شعب اخذ رای به ۱۸ حوزه و تعداد صندوق‌ها نیز به ۲۱ صندوق افزایش یافت.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۱:۰۱
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 99032213920
  • خبرنگار :