رئیس علوم پزشکی گلستان:

شاید پیکی بدتر از اسفند در گلستان داشته باشیم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: با توجه به روند شیوع کرونا در استان و قرار گرفتن ۱۰ شهرستان در وضعیت قرمز، شاید شاهد پیکی بدتر از اسفندماه در استان باشیم.

عبدالرضا فاضل امروز در جلسه استانی پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در گرگان اظهار کرد: در حال حاضر ۶۷۴ نفر با علائم حاد تنفسی در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد ۱۰۹ نفر در آی سی یو بستری‌اند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در بیمارستان‌های گنبدکاووس حدود ۳۰۰ بیمار بستری داریم، افزود: در بیمارستان ۵ آذر گرگان ۸۰ بیمار بستری هستند. اگر پروتکل‌های بهداشتی رعایت نشود مجبور می‌شویم دوباره بیمارستان صیاد شیرازی گرگان را به حالت کرونایی برگردانیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان خاطرنشان کرد: رنج سنی بیماران بستری در استان بالای ۵۰ سال است.

فاضل بیان کرد:  از مردم استان تقاضا داریم که نکات بهداشتی را با جدیت رعایت کنند تا ورودی بیمارستان‌ها کمتر شود. استفاده از ماسک و شست و شوی دست‌ها بین ۸۰ تا ۸۵ درصد از شیوع کرونا در جامعه جلوگیری می‌کند.

وی با اشاره به اینکه تداوم این روند، خستگی کادر درمان که از بیش از چهار ماه قبل درگیر درمان بیماران هستند را مضاعف می‌کند، گفت: این خستگی بر روند کار درمانی تأثیرگذار است. استفاده چندین ساعته از ماسک و گان بسیار سخت است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۵ تیر ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 99041511041
  • خبرنگار :